Trebala bih preporuku za jako dobrog otorinca u Zagrebu
Printable View
Trebala bih preporuku za jako dobrog otorinca u Zagrebu
Ja nemam za privatno, ali imam u kb dubrava! Dr Ožegović, nikad nisam srela veceg profesionalca i normalnijeg covijeka! Jako strucan!
na tom topicu su vecinom bolnice i samo jedan privatnik,
znaci u Zgu je samo ta Poliklinika ECHO?
imas i http://www.unimedic.hr/ na krugama.
lea ide kod njega. razbio joj je strah od doktora s tri godine.
nisam napisala kojeg :skartoc:
docent ivkic.
Mi smo bili u Echu kod dr. Baudoina.
Preporuke.
sad na http://www.unimedic.hr/med_tim.asp?page_id=med_tim vidim da ima dva ivkica :lool:
evo c/p da ne bi bilo zabune.
on je i operirao leu (mandule) i muza (devijacija septuma)
Doc. dr. sc. Mirko Ivkić
Poliklinika Sabol, dr. Marn utorkom popodne, predobar.
sve visi koja je simptomatologija:-)
Poliklinika Dzepina, Vukovarska
Pozdrav! Možda nije u skladu s prvobitnim pitanjem, ali želim reć da ni u ludilu ne idete u vinogratsku na orl, ja sam skoro ostala bez sluha !
Naime nakon što su počeli jaki bolovi u oba uha otišla sam na hitnu u vinogratsku gdje mi je dr ... specijalizant rekao da pijem tablete za bolove, nastavim kapati canesten (koji sam ionako predugo kapala) i to je to... Hvala bogu što imam dobru dr opće prakse koja me poslala u drugu bolnicu na orl i rekla da ne kapam canesten (koji mi je dala njezina zamjena)... da ne duljim otišla sam na rebro gdje su izvrsni doktori :naklon: i gdje su mi rekli da imam upalu obadva srednja uha i početak vanjske upale desnog uha, da mi canesten mjesec dana je mogo reć samo neznalica i da sam tako nastavila kako mi je rečeno bi izgubila sluh
Sad se nadam da će ova nepodnošliva bol počet prestajat, uzimam terapiju, a uskoro će i nalazi brisa..
Eto samo za upozorenje za one koji se nađu u situaciji .
I ja sam čula za takve slučajeve, a osobno sam se namučila sa oporavkom svoje najmanje kćeri nakon operacije mandula... imunitet joj je pao i razvile se gljivice na mjestu reza i s jedne i s druge strane. Nitko od liječnika mi nije vjerovao da se ožiljak širi (isto bijelo izgleda kao i gljivice) dok nije došao skroz do zuba, a onda stalno pod temperaturama...odfikarili su me sa iz bolnice više puta, tipa: mama je luđakinja, dok nisam zadnji puta otišla do dr. Ante Munitića, ORL sa Merkura koji me mi je dao neku kremicu protiv gljivica (tipa Daktarin) i mjesec dana je držala kod kuće da joj imunitet podignemo. Srećom sve je to prošlo...:):-D
i mi preporucujemo polikliniku echo i dr b
Ovdje dugo nije pisano..dal postoji novija tema??
Hitno trebam preporuke dobrog ORL dr za odrasle, Zg.
Trebam preporuke za ORL za odrasle također, slabije čujem...može i na PP
Za privatno ću ti još provjeriti, ali zašto ne probaš otići u Suvag, oni imaju i svog otorinca i sve moguće kabinete za dijagnostiku sluha. Rade i za odrasle, ne samo za djecu. Sve na uputnicu. Mislim da se za odrasle ne čeka tako kao za djecu. Evo, pitaj ih: http://www.suvag.hr/sluzba-za-medici...piju-slusanja/
OOO super nisam znala. Hvala, javim se.
Neki dobar otorinac privatno za preporuku?
Treba odrasloj osobi za probleme sa suhim grlom, koliko shvaćam ti problemi se vuku već 3-4 mj.
Hvala za info.
Lili, što kaže stomatolog? Postoji niz sprejeva i gelova za taj problem koji nije rijedak u starijoj dobi. Sorry na offt. Od privatnih otorinaca iskustva imam samo s poliklinikom Aviva (Nemetova), jer su k njima išli moji dečki na ispiranje uha tijekom korone, ali to nije ista stvar.
nije to tako stara osoba, u 40 ima je. Naručila se u Sv. Katarinu.