zna li netko je li to nečija franšiza ili je original vlasništvo tog nekoga tko je drži u Bogovićevoj?
Printable View
zna li netko je li to nečija franšiza ili je original vlasništvo tog nekoga tko je drži u Bogovićevoj?
Ne znam cije je, ali sladoled je ocajan.
Koliko ja znam nije fransiza nego vlasnistvo jedne albanske obitelji. Ako je jos uvijek tako (prije 7-8 g bili su mi skoro susjedi).
hvala, Ivka
ali ovo je članak iz 2009, svašta se u tri godine moglo promijeniti :-)
Mora biti da je neka franšiza, sve izgleda umjetno, prašak, aditivi i voda, parfe kreme iz kutije i tako.
Ali sladoled je meni fin, :škartoc: iako je sigurno i on umjetan, no mislim da danas više nitko niti ne smije raditi sladoled sa svježim jajima i mlijekom.
a sladoled u Ivice i Marice? najbolji koji sam ikad probala...
nije uopće bitan sladoled
samo, je li franšiza
zar nemaju te kolacice u casicama i sa ukrasima oduvijek?
mislim da ne
ja rijetko tamo idem, stvarno mi se ništa ne sviđa i sve ima isti okus, ali mislim da sam prije par godina ostala paf kad sam vidjela te izloge koji su minusom po temperaturi
meni tamo sve debelo preslatko
kazu da ne koriste bijeli secer nego smedji koji je manje sladak tako da im kolaci ne bi trebali bit preslatki..
..od deserta sam jela samo sladoled,okus mi je bas ko da si zagrizao u voce....jedina zamjerka mi je sto su im male porcije a povisoke cijene...
oni, kao, koriste ječmeni slad
ali u prevelikim količinama
od njihovih kolača mi je samo Marica jestiva; kiselost sira ubije tu silnu slatkoću
Fine su mi kremšnite i onaj čokoladni s malinama, ne znam kako se zove
A što se slatkoće tiče, nije mi ništa slađe nego u drugim slastičarnicama :neznam:, a sastav je zasigurno bolji