Erik ima "udubljenje" na sredini prsnog koša. Kad jako udahne onda se to malo jače vidi. Je to normalno ili ...?
Printable View
Erik ima "udubljenje" na sredini prsnog koša. Kad jako udahne onda se to malo jače vidi. Je to normalno ili ...?
Ima i Filip, a i otac mu, pa brijem da je to nasljedno. MM se nikad nije zalio na poteskoce vezane za prsni kos.
ja sam poznavala dva brata, od kojih je jedan imao izbočeno na van, a drugi udubljenje
nikad nisu spominjali nikakve teškoće, a rekli su da su to naslijedili od tate
kaj vam kaže pedijatrica ?!
Da mu moramo davati D vitamin da ne bi dobil "bla bla bla" (neki naziv na latinskom). Za dva tjedna opet idemo pa budemo probali saznati malo više o tome. Ali dva tjedna dugo traju.
M smo bili kod ortopeda zbog toga i rekao nam je da je to više stvar za kirurga :shock: , nego za ortopeda. Jedini savjet je bio što više plivati.
Hm...Lovro od rođenja ima problema s disanjem i kada diše mu se uvlači prsni koš i stvara se rupica. To znači, kako su mi rekli, da mu je otežano disanje pa koristi pomoćne mišiće. Ali on je i malo uži u prsnom košu, a to može bit nasljedno. Isto su mi rekli za vitamin d.