-
kozje mlijeko U biogradu
skoro idemo na more u Biograd, i veliki klinci su počeli već pred par mjeseci pit kozje mlijeko, koje tu mogu nabaviti iz više izvora ovisno o dobu godine i duljine puta po njega. zanima me kak biograd stoji s time, s time da ćemo bit malo dalje od plaže i grada tam ispod groblja. Ima li tko kakve preporuke i slično javite.
-
Ne znam da li tražiš iz trgovine ili domaće.
Ako iz trgovine, Biograd stvarno ima dobar izbor velikih trgovina (Konzum, Bure, Plodine) i sigurno imaju kozjeg mlijeka.
-
domaće tražim
u dučanu znam kupit i u zg, a to ne želim.
Inače prije ovog klinca velikog sam stavila na domaće kravlje mlijeko, a klinka je pila jogurte od domaćeg kravljeg mlijeka
-
probaj nazvati turisticku zajednicu. sigurno ima neko poljoprivredno gospodarstvo koje prodaje kozje mlijeko.
ili ce te barem uputiti dalje,
-
-
Gdje u Zagrebu kupujete domaće kozje mlijeko?
-
a gdi ti živiš?
recimo u Gajnicama plac, pa tu u Špasnkom ( samo sad ljeti, dok su drugi kupci na moru), pa jedan striček vozi ( ali je malo skuplji), pa još i dučan Veronika isto u kvartu.
Navodno ima ih par i u Prečkom, pa puno prema Gorici, pa jedna cura s foruma
-
Tamo di ti ideš ćeš vrlo lako naći nekoga. Spomeni vlasnicima apartmana da želiš mlijeko i sigurna sam da će ti odmah znati preporučiti nekoga.
-
si ziher, inače u tom kraju je bilo koza ali pred 2 godine, prošlo ljeto nismo vidli ni gazdarice ni koze. Imaš li tam nekog možda takvog?
-
Ma nemam ali u tom dijelu još ima ljudi koji se bave tim djelatnostima:) To ti je ono ,više seoski đir, predgrađe Bg. Ako nema tamo, imaš na drugom dijelu Kose(tako se to zove, imaš Kosa istok i K zapad). Možda je vjerojatnije da će biti na drugom dijelu (prema Pakoštanima) ali ljudi će ti tamo znati reći. Ja baš nikoga ne znam ko se bavi tim
-
jelena.O, koliko plaćaš litru domaćeg kozjeg mlijeka u ZG?
-
cijena 10-20 kn,najćešće 10
-
jelena.o kakvo ti je kozje mlijeko iz Veronike? i jesi li probala druge kozje proizvode iz Veronike (mislim na istog proizvođača)?
-
ja inače ne pijem nikakvo mlijeko, a slučajno Veronikino ni moji klinci nisu probala, pili smo davno kravlje.
Jeli su sir od koza, i vele prosječni.
Kod veronike je mlijeko 15.50, kefir 23
-
Ima više vrsta sireva neznam jesu li probali sve?
-
pa baš sve nisu, ali tvrđe večinom jesu, oni ne vole baš gnjecavi sir.
-
ja sam možda malo bezobrazna ali kad sam vidjela temu kozje mlijeko, morala sam :-) mi ti inače prodajemo kod veronike. nemoj zamjeriti :-)
-
IRI - odakle si ako se smije znati ( može i na pp).
-
zibba-pslat ću ti na pp samo čekaj da se prisjetim kako je to išlo (odavno nisam bila na forumu, odnosno pisala)
-
-
hajde može i meni, ak se može pp baš me zanima
-
evo ovak još nis ni saznala.
Zvala
gazdaricu obečala da bu pitala
Turističu i isto čovo nema pojma, ali je reko da bu probal nać
bojim se da ću morat zvat i bivšeg - bivšeg gazdu kod kojeg smo ljetovali pred 7 godina, ali ne znam gdi mi je broj, on je bil vetrinar
-
sam da javim zvala jučer teta gazdarica i rekla da ipak postoji u našem kraju još one koze koje smo davno viđali, i da budu deca velika dobila mlijeko
-
samo da kažem da je mlijeko bilo prvoklasno ( nis probala, ali se klinci slažu) iz dijela od Biograda prema Filip Jakovu, čovek ima farmu ovca, koza, krava i svačega
dogovorili ak iduće godine dođemo u taj kraj da bi mogo i koju priklati
-
koji ti je to? na pp može
-
hajde može šaljem ti pp, vidim da ne poznaješ okolna sela