kako uskladiti sedmogodišnjaka i bebu?
Od kad je zavrsila skola u nas doma ludilo. Muz radi po cile dane,ja sama s njih dvoje. Njemu je dosadno jer sam stalno oko nje, ona uglavnom sisa ili je nosam, malo se zajedno igramo. Prije je on bio centar naseg svemira i bili smo dobra ekipa. Sad je tesko. Vodim ga ujutro na kupanjac, popodne na trening, povremeno na neku radionicu, sve prema njegovoj zelji, ali mi ne provodimo vrime s njim - eventualno uvecer prije spavanja. Kad smo doma ja uglavnom nesto zugam-pazi ovo,pazi ono,sjedni ovako, jedi onako...pokusavam prestat. I sve bi to bilo ok da je on prema njoj ok. On je kao obozava, stalno je ljubaka, gleda, zeli se s njom igrat, ali cim ih ostavim same na par minuta ona ceni a on se najcesce smije? na pitanje sta je bilo on kaze nista, ne znam sta joj je i sl. par puta sam ga nasla kako joj jako trese glavom i cesto cim ja dodem on odma povuce ruku i ukipi se. Stalno pricamo kako je ona mala i kako je moramo puno pazit i da se svasta lose moze dogodit i on sve kuzi i sa svim se slaze ali svaki dan sve isto. Mene to vise izluduje, ne znam kako se postavit, dode mi da ga dobro nalupam, a s druge strane to je moj mali mis i sad nemam dovoljno vrimena za njega i najrade bi se rasplakala. opet, bojim se da se ne dogodi sta lose. cini mi se da se nas odnos prilicno pogorsava,od odnosa punog obostranog povjerenja doslo je do toga da ne znam mogu li mu virovat. Je li to samo faza? U cemu grijesim?