Što ne valja/valja u vašem braku?
Što ste očekivali od vašeg muža a niste dobili ili ste imali pa ste s godinama izgubili? Što bi htjeli da gospodin radi a on ni ne pomišlja da je to nešto važno? Onako općenito, što ne valja ili valja u vašem braku? (možete i vi preuzeti dio odgovornosti na sebe iako nije neophodno:mrgreen:)
Recimo, moj muž je ko klada. Romantika? On valjda nije nikad ni čuo za to. Nema sponatnih znakova privrženosti, ono, nekakav spontani zagrljaj, poljubac..dodir..onako, čisto da se zna da sam njegova. Nema ni lijepih riječi, komplimenata, gesta, sintih znakova da sam ja Kraljica, Žena..I to mi smeta. Sve mu se mora govoriti, od najbanalnijih stvari do onih važnijih, on ništa neće ili ne zna bez da mu ja kažem i objasnim. Super je vrijedan čovjek, jako puno radi, sposoban je i svestran, sve zna. Jako je inteligentan i ljudi ga traže, zovu i pitaju za savjet ili pomoć na milijun polja. Ali zakinut je za emotivni dio i to mi ide na živce.
Nije ovo ogovaranje muževa, kao što je netko napisao da ne želi olajavati svog zakonitog..ovo je usputni razgovor o braku, čisto usporedbe radi.
Ili npr sjeti li se važnijih datuma-godišnjica, rođendana? Potrudi li se oko poklona ili uzme što mu prvo padne napamet? Ili ne kupi ništa? Što bi promijenile, što vam ide na živce? Meni trenutno sve.
Da li vaši muževi, oni koji su pozitivni i dobri, rade sve to pozitivno od srca, na svoju ruku, bez crtanja i filozofiranja s vaše strane što/kako/zašto li ne?
Da li se možete zamisliti uz iste te muževe i sa 80 godina?