Storchenwiege, Didymos, Hoppediz.. preko hrvatskog e-shopa?
Mama sam skoro 15-mjesecne curice, koja je od cca. 2. mjeseca nosena, prvo u narucju pa zatim u marami, ring slingu i ergo nosiljci. Nakon sto sam prvo narucila ring sling od hrvatskog proizvodjaca (Tabita), u koji nisam bas dobro znala malu staviti, sam narucila rebozo maramu (od nosime.hr), pa na kraju kupila Storchenwiege direktno od proizvodjaca, s kojom sa napokon super zadovoljna, jer je razlika u kvaliteti stvarno velika. Za muza sam jos narucila ergo nosiljku takodjer od Storchenwiege i to nam je bilo dovoljno za nosenje svo ovo vrijeme. Marama je stvarno super prakticna, jer se moze zavezati na toliko razlicitih nacina, naprijed, na ledja, za dojenje, horizontalno i vertikalno, pomaze kod kucanskih poslova, ne znam kako bi drukcije bez nje :). Trenutno nosimo vec manje, kako mala puno zeli hodati sama, skoro mi je i zao :heart:..
Malo sam procitala ove teme o nosenju djece, pa vidim, da se cesto sluzite stranim web shopovima kod narucivanja marama i drugih nosiljki (Didymos, Storchenwiege, Hoppediz, Manduca..). Zelim otvoriti web shop, koji ce se iskljucivo posvetiti nosenju djece i zelim dovesti u hrvatsku najbolje proizvodjace marama i ergo nosiljka (klokanice tu necete pronaci ;)), pa bi me interesiralo, koliko bi ste bili zainteresirane za takav web shop? Sto bi Vam bilo vazno? Koje proizvodjace bi ste tu voljele pronaci?
Nadam se da ne krsim pravila foruma i da se ovo nece smatrati kao reklama, samo me interesira misljenje iskusnih "maramasica"..
Hvala unaprijed za svako misljenje..