Dakle, zanima me ima li ih netko i je li to išta valja, s obzirom na ovako povoljnu cijenu? Meni su skroz slatke, ali nemam priliku otić u dućan i opipat ih, pa me zanimaju iskustva.
Printable View
Dakle, zanima me ima li ih netko i je li to išta valja, s obzirom na ovako povoljnu cijenu? Meni su skroz slatke, ali nemam priliku otić u dućan i opipat ih, pa me zanimaju iskustva.
Aha, stol i 4 stolca za 100 eur. Ili čak 90. Ne sjećam se više.
Meko drvo, malo zarezes noktom i ostaje trag. Nije nešto. Dobro za prelazni period dok ne nađeš ono što želiš... pa evo mi već 8 godina tražimo. :lool: Uzeli smo ga samo zbog dimenzija, jer nam veći stol ne stane. Sad svako malo kažemo da moramo dati napraviti stol... i sve ostane na tome.
Nakon nekog vremena stolci su se rasklimali, popustilo ljepilo, pa smo ih učvrstili L profilima. Uglavnom... ako nemaš drugog izbora dobri su za neko kraće vrijeme, jer tragovi habanja su brzo vidljivi.
Imam i ja, stol i stolice. Takodjer kao prijelazno razdoblje, ali ih niti nakon 8 godina nismo zamijenili.
Meni se nista nije rasklimalo.
Samo su mi neudobne stolice, cak i kad stavim jastuk na njih.
Imam i ja stolce i stolice Ikea, ali nisu Ivar, iako su u tom rangu cijene, tipa stol i 4 stolice za cca 900 kn. Imamo ih gotovo 10 godina "prijelaznog razdoblja"... Naši se čak nisu niti rasklimali, samo su malo pohabani, manje nego bi čovjek očekivao od mekane jelovine marke najjeftinija...
hm, sad pojma nemam da li da ih kupujem :)
Ta me pohabanost ne brine toliko, jer pretpostavljam da se mogu popuniti neravnine i obojati stolice, ali baš ne bih da se rasklimaju.
Moram priznati da ne znam sto se ima bas tako rasklimati kad su povezane sarafima.
Nemam ni ja Ivar, ali imam svastanesto iz Ikee, drveno, i sve super drzi. Istinabog tek tri godine, ali ne vidim da ce se brzo raspasti. Imam stolac slican Ivaru, ali s bocnim stranicama i koristim ga za stolom gdje mi je kompjuter i nista se ne raspada. Recimo da otprilike jednom godisnje zategnem vijak.
Vijci su direktno u drvu (mislim), drvo se suši, pa opet skuplja vlagu iz prostora i tako u krug. Nekoliko heavy usera, penjanje po njima kod čišćenja...