Re: Pitanja novopecene mame
1.Koliko dugo moraju trajat lohije/krvarenje nakon carskog?
ne nzam ali mojoj frendici je trajalo nesto dulje od tebe.
2.Sto mislite o zajednickom spavanju bebe i roditelja?
mislim da je za tako malu bebu to super stvar i samo uzivajte... naovomforumu ces naci puno mama koje to prakticiraju i jako dugo. i cini mi se da sve 5... ako tako uzivate nemoj dozvoliti da ti neko pocne govoriti o nekakvoj 'stetnosti' zajednickog spavanja. moj luka vise ne spava s nama (kad jebio takomali imao je madrac uproduzetku s nasim, pa poslije kindac sa skinutom stranicom isto spojen s nasim madracem a sad spavas nama u sobi u svom kindacu...) sam je pokazivao da hoce spavati blizu nas ali ne 'prilijepljen', meni je bilo malo zao ali... radila sam kako sam osjecala da mi 'govri' i pokazalo se dobro.
3. Jel dobro koristit dudu varalicu ili ne?
ne, ako ikako mozes izbjegni to... pogotovo dok je tako mali.... moze doci do konfuzije s prihvacanjem cike...
4.Ako je beba stara 10 dana i skoro uopce ne place,jeli se prerano poveselit da ce takva i ostat il se moze lako pretvorit u placljivicu?
ne bi znala... vjerojatno ce se mijenjati... ali ja bi se sigurno poradovala... ;)
5.Jeli normalno da beba nakon obroka ponekad povrati?
kolikomi je poznato, dosta beba malo bljucne nakon obroka... to nije povracanje- ako izbaci puno hrane u mlazu (onak,u 'luku') onda je to povracanje.
puse tebi i tvojoj maloj bebici!