ima li koga da ide kod njih u školu plivanja? kolike su im grupe i kako vam se čini sve to skupa? imaju testiranja sad u 9 mjescu, pa sam mislila upisati dijete od 6 god. koja je cijena?
Printable View
ima li koga da ide kod njih u školu plivanja? kolike su im grupe i kako vam se čini sve to skupa? imaju testiranja sad u 9 mjescu, pa sam mislila upisati dijete od 6 god. koja je cijena?
I mene zanima. Zapravo, zanima me bilo koji klub.
i ja čekam info!
Moj ide u Hapk Mladost, ako vas tu nesto zanima.
mi namjeravamo našeg upisati na plivanje, ima 6.5 godina i zna plivati
prvo ide na testiranje i ako prepliva određenu duljinu, kako onda? odmah treninzi ili prvo sva novoupisana djeca prolaze školu plivanja?
koliko puta tjedno su treninzi? u koje vrijeme?
Plivacka skola traje tri godine. Svake godine usvajaju neku od plivackih disciplina.
Odmah nakon prolaza na testiranju krecu treninzi. E sad, mislim da je prvu godinu dva puta tjedno, drugu tri puta, trecu pet puta tjedno. Moj je sada cetvrta godina i vise nije plivacka skola, vec mladi kadeti. Imaju treninge sest! puta tjedno, po 2-2,5 sata.
Treninzi su prije podne ili poslije podne i subotom. Tj. pon-sri-pet ili uto-cet-sub. Trenerica vas pita koji termin bi vam pasao i onda pokusava sve uskladiti.
Od opreme im treba samo kupace gace,slape i rucnik, za curke po zelji kapa, pogotovo zimi. Kasnije su kupuju peraje i kojekakvi pomagaci.
Cijena je 250 kn mjesecno.
ani, onda mi idemo na Mladost! Nama su i Utrine podjednako daleko, ali ak imate tak dobro iskustvo, a i mene vuče Mladost (tamo sam provela 3-4 godine na svakodnevnim treninzima), onda ćemo tamo. Hvala!
Danas na Mladosti počinju testiranja, čisto svima kao info. http://www.hapk-mladost.hr/
Nema na cemu! :)
Moj mali bas voli ici na treninge, svidaju mu se trenerica i trener. Nikad nista lose nije rekao. Osim da mu je zimi malo hladna voda...
Objavljene su grupe za Medvešćak u domu sportova (npr. pande su prva godina):
http://www.medvescak.hr/dox2012/PANDE.pdf
Mene zanima, primaju li negdje djecu na plivanje 1x tjedno (dodatno uz drugi sport)?
a ima li tko ko je na vaterpolu?
da, zna plivati. hvala
ako znaš termin, please javi
Mi smo danas bili na Savi. BIlo je petero djece, trenerica ih pokupila, i za 20-30 min. su se vratili. Kako sam i pretpostavljala, jer Jana nit skače, nit pliva leđno, nije prošla testiranje za "pravu" školu, ali su nam preporučili malu školu.
Ono što mi je bilo najvažnije, to me oduševilo - Jana je rekla da joj je bilo zabavno i da bi ona još. Naime, frka me bilo da će joj se zamjeriti jer ju se na moru moralo nagovarati po pola sata da iz plićaka ode u duboko. A ovdje očito to nije bio problem. Baš sam s time presretna.
Testiranje za tu malu školu je zadnji tjedan u 9. mj., treninzi 2 ili 3x tjedno (u 17h, hmmmm). Svakako ćemo probati (Jana ne može dočekati), pa vidjeti kak će ići. Veli trenerica da oni procijene kad je dijete spremno preći u "pravu" školu, da to može biti u bilo koje doba godine.
Moja skrivena želja je da Jana nastavi tamo gdje sam ja prije puno godina stala. Iz glupih razloga, nikad si to nisam oprostila. Ali zabranila sam sama sebi da joj plivanje namećem zbog svojih ambicija. Isto tako sam smanjila svoja očekivanja od Jane na minimum, ono ak joj se svidi, super, ak ne, isto super, probat ćemo iduće godine. Ja sam recimo počela s 8 godina, i super mi je išlo.
onda ona još ima puno vremena da počne
M. (6,5 god.) je prošao testiranje u HAPK-u Mladost
treninzi, tj. plivačka škola, počinju u 10. mjesecu, 3 puta tjedno
inače, testiranja su tijekom cijelog rujna
laumi, onda se mozda i vidimo
pa red bi bio da konačno popijemo kavu! :-)
mi ćemo ići pon-sri-pet
Ajd baš se veselim vašim iskustvima. Pliz nam javljajte.
laumi, jesu li vam ti dani potvrđeni? Naime, načula sam kad je trenerica objavljivala rezultate nakon testiranja, kad su svi roditelji rekli pon-sri-pet, kao ono hmm, svi žele te dane (nitko neće subotu), pa će oni još vidjeti.
I hoćete li im kupovati naočale? Ja sam već na ebayu našla speedo, 60-ak kn.
nisu potvrđeni napismeno :mrgreen:
moram još točno pitat MM-a, on je bio tamo
negdje od 28.9 će na webu biti izvješen raspored i trenerica je naglasila da će pokušati uzeti želje u obzir, tako da nije potpuno sigurno
prvih pola godine ne plivaju s naočalama. da se naviknu na klor, a na namještanje bi izgubili pola treninga
inače, dobre su arenine naočale, ima ih u intersportu za ~80-100kn
M. je u grupi Račići, pon-sri-pet. Ima li još netko?
povoljne plivačke opreme ima u outletu u Gajevoj (ne znam broj, pored Bang&Olufsena)
kupaće, kapice, šlape, naočale
hvala, rossa!
mi smo srdelice
Samo da se ovdje javim da je Jana od početka mjeseca u klubu. Svaki mjesec imaju testiranja pa je i ona prošla. Grupa pingvina. Treninzi subotom u 8 su mi onak brrr, ali ajd, preživjet ćemo i to. :)