Uloviti urin...kako ste vi?!
Djevojčica mi ima 1,8g i sad već tjedan dana urin ima drugačiji miris(smrad),nema temp. To joj se povremeno znalo dogoditi, ali bi to bilo ujutro- noćna pelena i onda preko dana više ne. Osim prije 2.mj sam isto tako 2-3 dana osjetila čudan miris koji je nestao, ali je nakon tjedan dana dobila temp i nažalost i febrilne konvulzije. U bolnici su prvo rekli da ima nešto malo bakterija u urinu, sljedeći nalazi više ne. Na kraju je to bilo nešto virusno s upalom grla nakon par dana. Uglavnom i u bolnici su kad su sestre namještale vrećicu jedva nešto malo uspjevali uloviti... Ja sad doma ulovim malo jučer i nazovem pedijatricu,a sestra mi reče da ak je vrećica stajala u peleni više od 20-30 min da je mogu baciti jer je onda već kontaminirana. Trebam je staviti i da se ona u roku 20-30 min popiški !? Ako ne ,ne vrijedi više?! Čudno mi jer mi u bolnici to nitko nije napomenuo. Sad bi ja trebala biti vidovita i znat kad će se njoj piškit i stavit vrećicu 20 min prije i nadat se da neće kao i obično sve iscurit sa strane.. Kako ste vi ???