KAKVA SU PRAVILA ZA ODLASKE ZUBARU U RANOJ TRUDNOĆI??? (osim zabranjenog rentgena)
opet ja, s mnogo foruma i mnogo savjetodavnih stranica, čak najmanje bapskih priča. Tek mi se pokreće 3. mjesec trudnoće i zanima me kad je sigurno otići zubaru.
Imam dva zuba koja cijelu vječnost odgađam popraviti. Sad konačno mogu financijski podnijeti odlazak privatniku da mi to napravi kako treba jer ovdje u Nevesinju su zubari katastrofa! Sreća da sam ljetos napravila rentgensku sliku za oba zuba i iskoristive su.
Eh sad... mene zanima smije li se uopće uzimati inekcija, a ako se ne uzme, da li taj stres i šok tijelu od bolova bušenja, brušenja, i čačkanja smeta u ranoj trudnoći- ja sam tek u 8. tjednu. Ovo pitam samo usput iako mislim ići tek negdje tijekom 4. mjeseca trudnoće!
Na jednoj od mnogih stranica sam vidjela baš posebnu napomenu da treba posjetiti zubara u prvom "poluvremenu" trudnoće. KAD???
Sve ovo planiram pitati i ginekologa, ali mi je neugodno čovjeka smarati oko svake sitnice koja me zaokupi- onda kad me zaokupi! hehehe! Imam kontrolu tek za 10 dana, tko će čekati??!! :-D