Ima li tko iskustva sa operacijom fontanele? Be ba ima 4 mj i čekamo termin za operaciju paralelno na rebru i vinogradskoj.
Printable View
Ima li tko iskustva sa operacijom fontanele? Be ba ima 4 mj i čekamo termin za operaciju paralelno na rebru i vinogradskoj.
nemamo iskustva s tim, ali me interesuje zasto operacija...fontanela se ranije zatvorila ???....sta to uzrokuje...citala sam da taj D vitamin ima veze s tim...koliko je to tacno...bas sam zbunjena....
Nije zbog D vitamina, operacija je potrebna da bi joj glavica pravilno rasla i da nebi pritiskala mozak u daljnjem razvoju. Javili se danas rebro u pon. Idemo u 7,30. Vidjet ćemo, jako smo nervozni
Sretno vam i cuvamo vam fige da sve dobro prodje...ja sam mnogo citala vezano za taj vit D i fontanelu pa se istravila...u nedoumici trebam li ga uopce davati...javi nam kako je sve proslo....nadam se najbolje...
Mi smo imali problema s preklopljenim kostima pa sam dosta istraživala o toj operaciji. Kažu da je to više "kozmetička" operacija. Jedino glava dosta naotekne pa je roditeljima to dosta strašno, mada djecu to ne boli, ni ništa. Bit će sve ok!