Može li mi tko savjetovati dobroga ginekologa za praćenje trudnoće, preko hzz-a, u Puli? Hvala. Molila bih samo ako imate iskustva.
Printable View
Može li mi tko savjetovati dobroga ginekologa za praćenje trudnoće, preko hzz-a, u Puli? Hvala. Molila bih samo ako imate iskustva.
Ne znam koji su tvoji kriteriji, ali ja sam u obje trudnoce bila jako zadovoljna s dr. gjonijem iz dz veruda. vrlo je pristupacan covjek i postuje tvoje pravo izbora (npr. ne inzistira na vaginalnim pregledima ako ih ne zelis).
za njega sam i ja čula da je ok, inače sam kod Dembića koji pretjeruje s vaginalnim pregledima i ultrazvukom.
ja sam kod dr.dembica i ok mi je, nisam trudna nego krenula u mpo vode i nemam problema s njim...
Margaret Ličinić (liničić - tko će ga znat) je sjajna. Malo prebukirana, ali zaista dobra liječnica
Dr. Margaret Ličinić Modrušan
Rješeno. Hvala.
Prošla sam ih barem 5 i najbolji mi je bio Roki Gjoni
BTW, već kad sam tu ;)
Mala škola dojenja - PULA
U srijedu, 31. listopada 2012. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
Radionicu vodi Rodina savjetnica sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 962 1799 ili na e-mail istra@roda.hr.