Na jednom drugom topicu su me upozorili da nase AS mozda nece odgovarati u americi, pa me zanima zna li netko moze li nasa romerica koja se veze pojasom od auta koristiti se i u americi. Nije mi uopce palo na pamet da ne bi mogla :/
Printable View
Na jednom drugom topicu su me upozorili da nase AS mozda nece odgovarati u americi, pa me zanima zna li netko moze li nasa romerica koja se veze pojasom od auta koristiti se i u americi. Nije mi uopce palo na pamet da ne bi mogla :/
nisam od tih koji bi znali odgovorit, ali mislim da onaj koji odgovara mora znat i u koju državu misliš ić
( nema veze s time ali bila emisija na radiju u nedjelju, kakve nebulozne zakone imaju u svakoj državi)
pa piše, u ameriku :)
pitaj ancicu
Poslala sam joj pp, tnx.
i kli_kli, ona ti je skoro bila u toj problematici
Kli mi je javila da moze. Siznula bi da 5 do 12 skuzim da ne moze...
:-D
Napisala sam ti tamo na drugom topicu da je njima svejedno sto ces ti voziti u autu. Na tebi je odgovornost, od datuma proizvodnje, instalacije, itd.
A odgovor zapravo ne znam, no vjerojatno se pojasom moze pricvrstiti bilo sto.
Mislim, auto je auto i pojas je pojas i tu i u americi i sigrnost je ista, mislim, ne mogu poimiti zasto nasa AS ne bi bila dovoljno sigurna tamo ako tu je.
Jel mogu ja malo proširiti temu na AS za veću djecu (booster) i vožnju u SAD- u praksi :-)
Jel to samo dodatna napomena kod iznajmljivanja auta, vožnje u taxiju ili treba "dodatni trud" da se dobije booster.