-
ukopani penis
Moram pomoc prijateljici koja ima deckica od 9mj.nemozemo nigdje naci vise o tome,tj.iskustva sa operacijom...
Naime mali ce morati na operaviju jer ima uvuceni penis i rekli su joj da ce morat ranije..
Mame kojoj su djecica imali tu operaciju molim vas da mi napisete iskustva,kako su to bebice podnjele,dali postoje rizici i kakvi,da li je kasnje bilo sve uredu..(trazila sam nesto vise o toj temi al nista nemogu naci,sve pise o operaciji kozice)
-
proguglajte buried penis , svašta se nađe na tu temu...
-
hm da..procitale smo to sve ma znamo o tome svemu,maleni ce morat na operaciju ali mislila sam da mozda neko ima iskustva bas s operacijom..kako je proslo..oporavak i sve u vezi toga...
-
Ukucaj u google buried penis Rados Djinovic, inace o njemu imas jako puno na topicu o hipospadiji, kad smo mi bili prisle godine jedan je djecacic imao bas tu operaciju
-
Podizem temu!!
Bembola zanima me jel prijateljica vodila djecaka na operaciju? Kako je proslo? Isto tako ako ima netko iskustvo sa operacijom molila bi da se javi! Ceka nas uskoro operaija iako se doktorima cini da misko cak i raste, jer je bebac bio malo puniji a sad kad je stao na noge smanjuje se pupa a misko raste!
Hvala!!