-
Češe se po glavi...
Stavljam ovdje jer mislim da nije u pitanju zdravlje... Već neko vrijeme primijetim da se mališ pred spavanje počne jako češati po glavi,događa se isključivo ako je pospan ili umoran. Nekoliko puta sam ga pokušala pomaziti,znači da ga držim i gladim ali na to se samo naljuti i odmiče mi ruku pa sam nastavi. Ono što me brine je to da nije baš nježan,izgleda kao da se baš hoće počešati tj. da ga nešto svrbi. Prvo sam isključila uši (ide u vrtić) kao mogući razlog,tjemenicu sam mu skinula tako da nije ni to. Dal ima netko slična iskustva? Ne znam kako da se postavim,dal trebam istražiti mogući uzrok ili je to samo njegova navika?
-
Mogu samo reci da od nedavno nesto slicno radi i moja jedanaestomjesecna beba. Ponekad prije spavanja (ne uvijek), tj. prije nego sto zaspi, cese se iza uha odnosno cupa si kosicu na tom mjestu. Ocito ima neke veze sa umorom...
-
E,da,zaboravila sam čupanje. I to radi dok se češe pa sam mu pokušala onemogućit da se dobavi kad počne čupat ali onda samo pogoršam i češanje i čupanje.
-
Pa bebači se tako uspavljuju, neki nježnije neki grublje. No, mojoj to nije dovoljno, ona čupka malo sebe malo mene :)