Soor,crna stolica i željezo???
Dok se moj pedijatar javi na tel. ja fraze dobijem.molim vas za pomoć jer ne znam što dalje.Beba ima 5mj. (Isključivo dojena)-Zadnja dva tjedna smo počeli lagano s dohranom 1.jabuka zatim banana.E sad od zadnje kontrole kod pedice nam je rečeno da je malo anemičan i da mora uzimati željezo.to je bilo prije nego smo uveli dohranu i dajem mu AD poslije podoja iako najčešče AD na kraju bacim ali sam mirnija.jer mi lijevu cicu ne želi ni blizu.dakle doji svaka cca 2h,uzima željezo 1x1ml,inače je veseo ali zadnja dva dana neće nikako papati ni cicu ni bocu, uspijem mu ugurati malo banane ali to je premalo da bi se najeo,Sinoć crna stolica s vrlo malo žutih tragova i jako čudnog mirisa sa nekakvim sitnim crnim kao končićima duljine pola cm????nikad vidjela takvu stolicu danas opet isto.također sam primjetila bjelkaste tragove na vrhu jezika i na gornjoj usnici čini mi se da je soor.Neznam što je uzrok ovakve stolice i njegovog nejedenja ja sam na izmaku snaga.budi se i noću za hranjenje i znam da je gladan ali jednostavno neće sisati čim mu dam cicu počne plakati dam dudu i smiri se.Da li dobiva prekomjerno željeza ili je sve zbog soora ili???:-(