Besplatno mlijeko preko opcine?
Drage mame neznam kud ta svrstam ovu temu pa unaprijed isprika ako je na krivom mjestu!
Naime ako mi mozete dati savjet,gdje,sto,kako...!
Tko moze ostavriti pravo na besplatnu djecju hranu,pod tim mislim na AD! Naime beba je rodena 3tj.ranije,sa 2kg i 43cm! Danas je maleni tocno 2mj! Dobila je upute da beba jede u pocetku AD Ha! A sada kad ima 2900g,ne jede vise AD Ha, vec slijedece koje ide iza toga! Neznam zasto ne doji, i nije i inzistirala na dojenju! iako osobno mislim da nitko nije branio dojenje,al kako je mali bio u inkubatoru moguce da uz dvoje jos doma nije izdajala,donosila dostatnu kolicinu mlijeka pa su zato i dali takav savjet!
Kako su teski socijalni problem cula sam da neke obitelji mogu ostvariti pravo na besplatnu hranu!
Naime imaju 2zajednicke djece,i jedno koje joj muz ima sa drugom zenom,i to djete zivi takodjer s njima! Ima jos jedno djete isto sa drugom zenom ali to djete zivi sa majkom!
Dakle racunam na troje djece u istom kucanstvu!
Eeh da oni su u Zagrebu,opcina Gajnice!
Unaprijed hvala na svim informacijama!
Ako post nije prikladan buduci se trazi info o donaciji AD budem ga obrislala i isprika svima!
Ja trenutno nisam u Rh i nemogu zvati tel.pa zato ovim putem trazim savjet,informacije kako bih ih mogla proslijediti njima!