imam problem dr mi je dala xorimax a pise da ako si alergican na penicilin ne smije piti nije mi jasno ona je rekla da mogu ??
Printable View
imam problem dr mi je dala xorimax a pise da ako si alergican na penicilin ne smije piti nije mi jasno ona je rekla da mogu ??
prebacujem na odgovarajući pdf i savjetujem da svoje nedoumice riješiš sa svojm liječnicom
pitaj ali ovdje piše ak si alergičan na penicilin da se ne smije pit http://www.almp.hr/upl/lijekovi/SPC/...-09-01-305.pdf
ja sam isto alergična na penicilin i dr mi je nekad znala dati antibiotik gdje je u uputama pisalo da alergični na penic. ne smiju..uvijek sam bila u panici i zvala dr, pa sam dobila odgovor da to smijem..nazovi dr i napomeni još jednom za alerguju, posavjetuj se prije nego kreneš s lijekom
kako se manifestirala tvoja alergija na penicilin i je li ona dokazana alergološkim testiranjem?
jesi li ikada prije pila ceporex, novocef, zinnat, cefixim, cedax....?
moj muž jealergičan na penicilin, nije testiran, samo je skotro odapel dok je bio mali, ne pije ništ s penicilinom i ceporexm ( ak sam dobro zapamtila).
Klinci ne podnose klavocid dobe iznenadne temperature, tak da se i njega klonimo