Gledam i usporedjujem cijene kolica novih i rabljenih. Razlika je drasticna. Da li bi kupili rabljena kolica?
Printable View
Gledam i usporedjujem cijene kolica novih i rabljenih. Razlika je drasticna. Da li bi kupili rabljena kolica?
Ako su u super stanju, zašto ne?
da kupujem, uzela bi radije rabljena nego nova
Ja sam uzela rabljena kolica quinny buzz, AS maxi cosi jaje i quinny košaru za kolica. To sve za manje od 2500 kuna. Košaru i AS sam prodala nakon što mi više nisu trebali i vratila cca 1000 kuna. Nisam požalila jer kolica su super i sad nakon više od 2. godine ih i dalje koristim!
Ja sam kupila rabljeni stokke i nisam požalila. Uštedila sam 4000 kn i dobila brdo dodatne opreme.
Ja sam kupila rabljena mura3, u dobrom stanju za relativno malo novaca.
Uštedila sam oko 3000kn i svakako bi opet išla na tu varijantu.
Ja sam kupila npr. vlakić kolica za blizance ABC Design, rabljena, besprijekorno stanje; koristila za moje cure i nakon cca 18 mj. prodala za 100 kn manje ;) I dalje služe ljude besprijekorno...
ja nisam kupila stara kolica, ali moje troje je bilo u istima ( ne trenutno moderna, ali dobra, i za sve terene), čak su bila i posuđena kad ih ja nisam koristila.
E sad smo mi ta naša ipak prodali , za simboličnu cifru , ali još mogu izgurati ohoho.
Kupila sam rabljena Peg perego kolica, vrlo malo korištena - kao nova za trećinu cijene. Za te novce sam mogla kupiti nova vrlo niske klase
koja bi sigurno kraće trajala i lošije izgledala od ovih rabljenih ;)
Ja sam kupila Pliko P3 baš tu na burzi. Htjela sam imati 2x pojedinačna kolica + 1 twin kolica. Kupnja polovnih mi je bila jedina opcija. I zadovoljna sam.
Kupili rabljena Monbebe 3u1, i sada će se evo treče dijete voziti u njima, jedino jaje nećemo koristiti kao autosjedalicu zbog roka proizvodnje ali će nam dobro doči za po kući. Autosjedalicu sa bazom nam je posudila prijateljica tako da smo i tu pokriveni. Razmišljali smo kupovati nova kolica za ovo dijete ali sam onda zaključila da je klincu sasvim svejedno u čemu se vozi, više je to šminka za roditelje
Definitivno polovna, naravno da su u dobrom stanju.
ako budemo isli na trece, definitivno uzimam rabljena kolica. sa prvim uzela neka jeftina, pa kasnije opet kisobran kolica. nisu vrijedila, bolje se odlucit za kvalitetnija kolica i nac rabljena
meni su rabljena koja sam jednom kupila drugi put dobila bila odlična. i uvijek sam ih uspješno prodala dalje čak i za istu cijenu za koliko sam ih i kupila :=)
Mi smo u oglasniku bili pronašli novi MC Buzz jeftiniji 1000 kn nego u dućanu isto tako i autosjedalicu. Oboje je bilo zapakirano u originalnoj ambalaži sa uputama i sve.
Vrijedi tražiti i čekati da se pojavi dobra prilika.
Rabljena a od ostatka novčeka ostalu opremu po potrebi... uzeli smo rabljena buzz i izdržala su prvo dijete i negdje kad je mlađa imala 9 mjeseci su pukla ali nije do njih nego do nas - vozili smo ih u gepeku pretrpana svim i svačim, pa po avionima i sl. i pukla je jedna poluga zauvijek... no mislim da bi tako bilo nakon 2-3 godine korištenja i da smo uzeli i nova obzirom na to kako smo se odnosili prema njima :)
Oba puta sam koristila rabljena kolica i obe cue su bile treća beba u njima i sve 5.
I moji dečki se voze u Chicco rabljenima (2 djece ih je koristilo) i super su uščuvana.
Takva su nova prije cca 3g. koštala oko 4000kn, a mi ih kupili za 1800kn.
Definitivno glasam za rabljena ;-)
Puno sam kolica kupila na burzi i sto tako prodala. Uvijek sam bila zadovoljna. Nekako više vjerujem rodama nego njuškalu i drugim oglasnicima