-
štrumfeta rodila!!!
naša draga štrumfica rodila je svoju prepredivnu štrumfeticu danas u 16h, 3800gr, 50 cm, ap 10 / 10!!! :-D
draga naša, cijeloj obitelji šaljemo veeelike čestitke i da se od sad pa do vječnosti, mazite, pazite, grlite i volite jer ste konačno dočekali vašu mirisnu smotuljčicu :heart:. puse preogromne, draga, sad si i službeno MAMA!!! :*.
-
-
čestitke od srca na malenoj štrumfetici :mama:
brz oporavak mami i pozdrav cijeloj obitelji :-D
-
Ajme Štrumfeta CESTITAM od sveg srca na malenoj princezici...uzivajte konacno ste i vi docekali svoj mirisljavi smotuljak :-D :-D
-
Ogromne cestitke na maloj Smurfici!
Neka ju u zivotu prati samo zdravlje i sreca, onakva kakvu je i ona donijela mami Strumfetici i papa Strumfu svojim dolaskom na svijet! :heart:
-
Velike čestitke Štrumfeticama :-)
-
Štrumfeta čestitam od srca na curki! Nek bude zdrava i vesela i ispunjava svaki vaš dan srećom i zadovoljstvom! :-)
-
Draga Štrumfi, čestitke od srca cijeloj obitelji! Uživajte u maloj mrvici!:zaljubljen:
-
Strumfi,cestitam! Nek vas prati zdravlje i sreca!!
-
cestitamo vam od srca na rođenju djevojcice :zaljubljen::-D:dancingfever::sing:
mami zelimo brzi oporavak, a maloj strumfacici dobrodoslicu...mazite se, pazite i uzivajte...
draga moja dugo si cekala, i napokon docekala svoj mirisni smotuljak:zaljubljen:
-
čestitke od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
-
Iskrene čestitke! :-D:mama:
-
-
-
veeeeeeeeliki pozdrav uz čestitke!
-
-
Čestitam od :heart: na malenoj princezi!
-
Najdržoj Štrumfeti iskrene čestitke na dugo očekivanoj mirisnoj štručici :-D :-D
Juniorici želim dug i zdrav život i puno puno maminih poljubaca :zaljubljen:
-
Ooooo strumfeta pa cestitam vam od srca. Divne vijesti. Mazite se, pazite, grlite, ljubite :* :*
-
-
Štrumfeta - i od mene iskrene čestitke na curici - kako divno!!!!!!!!
Brzo se oporavi i uživajte u troje!!!
-
-
kako brzo prošlo:-), čestitam draga!
-
-
čestitamooooooooooooooooooooooooooooooooooo,uživ aj u svojoj curici,pusa
-
-
-
Draga štrumfeta čestitam od srca na maloj štrumfi!:zaljubljen:
-
-
štrumfi, čestitke od srca!
dugo ste čekali, dugo se trudili... evo, isplatilo se :heart:
-
-
draga moja!
cestitam tebi i suprugu na predivnoj malenoj djevojcici! uzivajte u svakom trenutku! :heart:
-
Čestitke roditeljima!!:):)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
...opet kasnim....al nema veze....
cestitam!
-
Čestitam od srca sad samo uživajte u maženju!
-
drage moje curke, hvala svima na čestitkama :) nikako da se stignem javiti, ovo maleno stvorenjce mi je non stop na rukama i cici pa ne stignem niš!
prepreprekrasna je i jako smo sretni, ne mogu uopće doći seb niti opisati svoje osjećaje - nevjerojatno je to čudo prirode - rođenje :)! j svaki je dan sve više i više volimo i sve smo sretniji i Bogu zahvalniji.
svima želim istu sreću - curkama mojim na pz koje još nisu dočekale pluseke - u mislima ste mi svaki dan, i curkama s trbuščićem - luci ti si sad na redu - da porod prođe što brže i bezbolnije i bebica bude živa i zdrava.
a svima sa stažem mama - kapa dolje - nisam znala kak bu bilo :) !
:kiss:
-
:zaljubljen:sječam se kad smo imali odbrojavanje...uživajte u tom slatkom,malom,mirišljavom smotuljkiču!
-
Strumfi, draga, prekrasno te citati, jaaako si me raznijezila :zaljubljen:
P.s. Ako ti bude trebalo nalijepiti kakav drugi ticker, slobodno se javi ;-)
-
-
Cestitam... sa zakasnjenjem!