-
Mucice na odjeći
Drage moje....
kupila sam mm novu sivu majcu (nesto ko vuna) i važno je stavila u šareni veš da mu se opere prije prvoga nošenja i ta krasna nova majca mi je po ostaloj pogotovo crnoj odjeći pustila mucice :evil:
UŽAS eh, s čim da to skinem??? Krcata mi roba mucica, od hlača, majca, trenerki ma sve sve uh, znam da ima onaj ko valjak s kojim se prolazi po odjeci pa se onda te mucice zalijepe na njega. Jel zna netko gdje se to može kupit? ili bilo kakvi kucni savijeti s čim bi to mogla skinuti?:klap:
-
Valjaka ima u DM-u, Konzumu, Intersparu... Skoro svugdje.
-
nisam uopće išla za tim, super, a ovako neki kucni savijeti....do sada se nismo susreli s ovim...
-
ja znam samo ovaj "pješke" način, ali možda ima nekoga sa boljim savjetom.
-
Stavi opet sve oprati ali bez te vunene majice. Ili ako imaš sušilicu, možda se mucice grupiraju tijekom sušenja pa ih bude lakše ukloniti.
-
kad nisam mala valjak pri ruci znala sam za dlacice napravit iduce-(i tako sam cistila tepih od stiropora da ne palim usisavac u ponoc:lol: )
onu ljepljivu traku , zutu krep ili plasticnu smedju siroku...ili siroki selotejp preljepis tako da ti ljepljivi dio bude iz vana na kolutu i dobis isto ko i valjak
-
to sam si i ja mislila da si selotejp namjestim, ali ima toooliko robe da cu danima čistiti još kraj male bebe i nije jednostavno...hh.......a nemam sušilicu, znam da inače u sušilici super odu mucice...
-
ja operem još jednom u mašini i sve ode. jedino jedne MM-ove hlače moram dva puta prati.