pa kog se smatra nek gleda ako ima vremena
Printable View
pa kog se smatra nek gleda ako ima vremena
ja sam gledala.nisam ni znala nego mi je rekla odvjetnica.Citiraj:
tweety prvotno napisa
ovo mi je bila jedna od dosadnijih latinica, ako ne i najdosadnija.
mislim da latin nije jos nikad pricao sat i pol a da fakat nis ne kaze.
sve sto su rekli, receno je prekonekoliko puta, i opet nis.
ja sam u stvari shvatila da je ovako sa svim temama u koje se malo bolje kuzim, povrsno, nedoradeno bez da se dublje ude u pravu bit problema :/Citiraj:
tweety prvotno napisa
...ali zato kad o nekim temama pojma nemam, onda mi emislije znaju biti zanimljive da dobijem neku sliku o problemu.
sto da kazem, osim da potpisem!Citiraj:
egemama prvotno napisa
uf, sad mi je lakše... mi smo išle na trening, pa sam mislila da ću puno toga propustiti :/ .
pa dobro, propustila si jedan prekrasan sastave jedne preslatke djevojcice, a onda propustila si kako se svi slazu da je zakon nedobar (mi to znamo, a ostali su culi vec stoput ), kako je drzava neucinkovita u natjeravanju neplatisa da plate alimetaciju, ali znaju kako natjerati neplatise, platiti struju (ovdje je i ministarstvo gdje. Marine navedeno kao primjer ucinkovite drzave, pa evo vidite da i drzava moze biti ucinkovita ), propustila si kako alka vujica pokazuje svoju sliku sa g.Stimcem u emisiji o jednoroditeljcima, onda si propustila i gdju.Begovic kako se usiljeno cerece nad nekim foto albumom u alkinom stanu i takoooo.
Nabrajala bi sad, ali ne mogu dugo dok i opet ne uvedu Maxadsl, jer sam ulogirana kao gost na net
dok miopet ne uvedu...
da.u biti stvarno nisu rekli niš posebno.Citiraj:
egemama prvotno napisa
jedino kad su spomenuli onu otmicu djeteta mislila sam da bude dafinka rekla da baš ima sad jedan takav slučaj,,kad ono niš.
trabali su mene zvat da ima ja to ispričam iz prve ruke :)
Nikiva, kad putuješ?
sutra navečer.riješenje mi je sad na prijevodu,ima toga 5 strana pa se bude do sutra prevađalo.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
sve imam isplanirano, i nadam se da ću uspijeti to tak izrealizirat.al ne vračam se doma bez svoje curice.
držite mi fige.
pusa svima :love:
:*
niki, mislim da je latinica prije snimana no sto je tvoj slucaj nastao.
sretan put i jos sretniji povratak ti zelim
:heart:
ma znam,zezam se :)Citiraj:
tweety prvotno napisa
hvala ti puno :heart:
Citiraj:
tweety prvotno napisa
sastavak i pjesmicu sam čula... skoro sam se rasplakala... to je valjda bio jedini dobar prilog prema ovom što pišeš.
ostatak - alku volim slušati :mrgreen: , begovićka :shock: ... i kaj je ona tamo radila??? pa ona se stalno preudaje...
nikiva, tebi puno sreće... podsjeća me to na onaj film "ne bez svoje kćeri"... možda ga se netko sjeća? kad je tata odveo kćer u neku islamsku zemlju, mama došla po nju pa su bježale preko nekih planina do turske (istinita priča :( )...
završilo je sretno - pa vjerujem da će i kod tebe!!!!!!!!! :love:
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
ajoj...sad sam se ja naježila :shock:
nadam se da ja neću morat bježat preko planina,gora i dolina :)
hvala i cmok svima :love: :heart: :love:
Ma Latin prica o nekakvoj stigmatizaciji samohranih roditelja a uopce se ne sjeti spomenuti one roditelje koji su itekako stigmatizirani - a to su majke koje su odlucile ne tjerati oca na alimentaciju, odn. djeca bez pravog oca. U tu bi skupinu usle i obitelji u kojima oca nema i iz drugih razloga kao npr. jos tragicnije kada je otac mrtav.
Jer ako se ne varam mi nemamo pravo na nikakvu naknadu. Sramota, a i sramota je i to da je Latin to zaboravio spomenuti.
Nikiva sretno! Držimo ti fige da sve bude dobro! :heart:
Gledala sam Latinicu i bila je totalno bez veze.
polovili su oni sve skupine. rekli su da su djeca odnosno obitelji u kojoj je jedan roditelj umro najmanje stigmatizirana, vise ona djeca i zene koji su prosli rastavu a najvise oni koji nisu ni sastavljeni.Citiraj:
Divji Cvit prvotno napisa
sretna ja sto stigmatizaciju (koji naporan izraz! ) nisam osjetila.
ne znam divlji cvit zasto mislis da su posebno stigmatizirane mame koje alim. nisu trazile.
I kako mislis da nemas pravo na nikakvu naknadu. ne znam u koju skupinu spadas pa zato ne znam.
Latinica - ništa posebno. Najviše mi se svidio sastavak desetogodišnje curice :roll: . Zanimljivo je vidjeti kako nekad djeca puno zrelije razmišljaju od nekih odraslih ljudi.
Prenerazilo me to kako je ona mama rekla da kad je išla dignuti kredit u Zagrebačku banku da su joj rekli da spada u rizičnu skupinu zato što je samohrana majka dvoje djece - ona ima niska primanja, ali svejedno, nije fer.
Ma pisala sam na brzinu pa nisam dobro shvatila. Mislila sam na majke cije dijete nije priznato..a pogotvo u maloj sredini gdje se svi znaju pa svih zanima od kud joj dijete odn. tko je tata. Mene to osobno ne smeta..Barem ne jos, bojim se da ce to mom dijetetu predstavljat problem kada malo naraste.Citiraj:
tweety prvotno napisa
A sto se tice naknade, ne moje dijete nema pravo na nikakvu naknadu, a smatram da bi u najmanju ruku bilo fer od drzave da ponudi koju kunu toj dijeci koja ne primaju alimentaciju. Mislim da se to u emisiji itekako trebalo spomenut.
divlji cvitak, tvoja je odluka da djetetu ne upises oca i ne trazis alimentaciju.zasto mislis da je drzava ta koja bi djetetu trebala davati nesto samo zato jer ne primaju alimentaciju.
pretpostavljam da na srecu nisi ni u skupini siromasnih pa ne dobivas ni doplatak.sto bi ti trebalo biti drago.
opet nisam sigurna jesam li nesto u tvom slucaju krivo pokopcala, jer osjecam da si nekako ljuta a nisam sigurna da kuzim zasto.
Citiraj:
tweety prvotno napisa
ha,tweety nasla sam te i ovdje :D samo da ti mahnem
mah mah