Nije ovdje - roditelji bi mu to odnjeli. Uopće nemam ideju, iako imam 11 godišnjaka. no ovaj moj bi nešto sa I(pad, pod, phone, ron...) kaj se kupuje u Americi, ne ovdje.
Printable View
Nije ovdje - roditelji bi mu to odnjeli. Uopće nemam ideju, iako imam 11 godišnjaka. no ovaj moj bi nešto sa I(pad, pod, phone, ron...) kaj se kupuje u Americi, ne ovdje.
mozda nesto iz ovog ducana, imaju super mozgalice i za velike, onda imas bas HR proizvode.
prednosti su te sto ne zauzimaju puno mjesta u koferu ;)
u tom ducanu mozes se kupiti i poznati OBLO
jos jedna stvar mi pada na pamet, ukoliko je djete HR podrijetla, dakle zna hrvatski jezik, ali je slabo u citanju onda nije los poklon ni interaktivne Price iz davnina necakinji od MM-a su se svidjele.
Ja bih odabrala nešto naše, a razumljivo malom Amerikancu - recimo ovo: http://www.bulaja.com/price/price.htm (ima i drugih stvari - ovdje: http://www.bulaja.com/izdanja.htm)
Teško je to savjetovati kad ne znaš što dijete voli i koji su mu interesi. Ako voli nogomet, kupi mu Dinamov dres i loptu. Ako voli čitati (to je opet širok pojam) neku knjigu na engleskom, ali o Zagrebu...
Elektroniku mi je smiješno kupovati ovdje... to je u Americi jeftinije.
Oblo je odlična ideja! Možeš mu kupiti i neku majicu sa Zagreb ili Hrvatska motivima - ima ih zgodnih.
Ako je to netko našeg porijekla tko zna nešto jezika možeš uvijek i knjige na hrvatskom, pa čak i DVD Koko i duhovi npr.
Dijete nije našeg porijekla.
Koliko kužim, oni se o njemu brinu kao sinu/mlađem bratu. Fakat nemam ideje.
tehniku nikao ne bih - to sam samo spomenula kaj bi moj 11 godišnjak htio dobiti npr iz Amerike
Ja sam nedavno poklanjala majice s Grga Čvarkom (Profil). Bile su primljene s veseljem (već prije sam im kupila slikovnicu). Majica ima svih brojeva, čak i za odrasle, i raznih boja.
I koliko god ne razumijem, oduševljavaju se redovito na Ki-ki bombone.
i meni je Grga Čvarak simpa.
odlične su ideje.
U Kraš sam ionako mislila svratiti po Bajadera, pa ću uzeti i kiki bonbone
uzmi i ledene kocke i to im se svidja, mislim na amerikance.
majice s grgom više nema, nisu htljeli onu suvenirsku u Profilu i onda su odabrali nekakvu majicu na HRv u drugom dućanu i Kiki bonbone ;)
ako je korijenima Hrvats, kupi mu onu igru Otkrij Jadran...malo proguglaj, to je sad nešto novo, što je jedna Riječanka osmislila...ima i u zgu
Ameri su vise udreni za kosarku nego nogomet pa bi ja radje kosarkaski dres.
Dres D. Petrovica ako ima za kupit ...
To sam bas i ja pomislila ali ako decko ima 11 g nece on znati za Petrovica
Ipak je D.P. u Hall of Fame ..a za Hall of F. sigurno zna ...
Jesenas sam kupovala poklon jednoj maloj curici iz Amerike (tata je porijeklom odavde), i nisam imala pojma što da kupim njenoj mami - ne mogu vjerovati da se nisam sjetila Bajadera i drugih Kraševih slatkiša :gaah:
I ne samo bajadera, nego u Rijeci u Krašu ima super zdjelica na Morčiće sa njihovim slatkišima unutra po želji (Bajadere, Griotte i sl.) i to mi je super poklon za specijalne prilike, pogotovo kada mi treba nešto autohtono.
Vjerujem da u drugim gradovima u Kraševim trgovinama ima zdjelica sa njihovim specifičnim motivima. Genijalna stvar za posebne prilike :-)
Ajme, ja želim zdjelicu na morčiće i griotte - u Zagrebu ima samo griota i zdjelica s bajadera motivom
Za dečka sam se i ja jako namučila prošle godine, ali za cure (i male i velike) FB je prepun odličnih proizvoda kreativnih osoba, mladih dizajnera.
Od jastučnica sa imenima, cool torbi, nakita, prefora T-shirteva.....
Dižem topic jer trebam poklone za Amerikance - trebala bih nešto za malu curicu, 2-3 godine, rado bih joj kupila crtiće Baltazar, vidjela sam da ima u Algoritmu, ali bih onda još nešto uz to, ne znam ima li još gdje majica i slikovnica na Baltazara?
Također bih trebala nešto za njenu baku, neku sitnicu.
mislim da baltazara ima u onom ducanu u kinu europa!
Slikovnica ima u Algoritmu.
Mima, vidi ovdje
http://www.professor-balthazar.com/web-trgovina/
Udruga Prof. Baltazar ima različite proizvode s likom Baltazara... ne znam imaju li crtiće, to je vjerojatno licencirano, ali majice su jako zgodne i kvalitetne...
A jesi li razmišljala o Hlapiću?
Hlapića smo poklonili zadnji puta, a ovaj gore web shop nažalost ne radi.
Ali odlične su informacije za Algoritam i taj Europa shop (nikad čula), hvala puno.
Sad još za bakicu :mrgreen:
Možda Web-shop ne radi, no mislim da Udruga još djeluje... malo proguglaj, čudi me da nemaju web stranicu :/
Bakice brigu na vegetu :lol:
baki bajaderu
Kupila sam sve na Baltazara, sve ima u tom shopu kod kina Europa (MM je doduše ispalio na živce tamo) ali za bakicu još ništa i nemam ama baš nikakvu ideju a sutra moramo nešto kupiti :gaah:Ne može bajadere jer je dijabetičarka.
Evo da ostane zabilježeno iako nisam baš ponosna - bakici smo kupili CD 2 cellos :škartoc:
Kupili smo i dvije kutijice kakti licitar u Krašu, punjene bajaderama.
ajme Mima :-) , znaš da je meni to palo na pamet no nešto me prekinulo kad sam htjela napisati