kakav kinderbet za blizance?
nisam nigdje našla temu, ako već postoji, molim moderatore da spoje...
došlo je vrijeme za nabavku krevetića i obzirom smo vrlo ograničeni prostorom ispadne mi najbolji raspored da stavim 2 kinderbeta jedan do drugog "spojene" dužinom stranice. mislimo probati u početku spavanje u jednom krevetiću, ali bi odmah kupili 2 jer će za koji mjesec trebati i drugi, a tko zna možda zajedničko spavanje ne bude funkcioniralo pa ću ih morati razdvajati i prije...
pa mi je palo na pamet kinderbet za blizance, onako kao "mali bračni krevet";-), googlala sam svašta, našla prastare postove da je prije x godina bilo u adaxu, našla sam na puno stranih stranica da ima velika ponuda, ali kod nas nažalost ne:-( ... provjerit ću još za Adax možda se može naručiti...
no, sva sreća, imamo super "stričeka stolara" koji radi sve i svašta po mjeri, i trebao bi doći ovih dana da vidimo informativno što i kako... kaže da nije još imao takav upit, ali sve se može napravit!
mislila sam ovako nešto, mogu se i podjelit s pregradama na 2 djela:
npr s mogućom tvrdom pregradom:
http://www.buy-for-baby.co.uk/produc...win-Alana-Cot-
ili vidila sam neke koje se "mekom, spužvastom" pregradom po potrebi, ne mogu sad naći link, ali shvaćate...
dakle, svodi se na to da idu unutra 2 x madrac 60 x 120, i mogućnost sa i bez pregrade, tvrde ili meke
zanima me što mislite?
koliko je praktično? ili bolje uzeti 2 zasebna pa ih staviti tako jedan do drugoga? u svemu tome muči me kako dohvatiti "udaljenije" dijete? naime, meni bi bilo idealno staviti krevetiće u kut znači imala bi pristup s 2 strane, a s 2 strane je zid...ako radim po narudžbi kod stolara mogao bi napraviti da se upravo te 2 stranice spuštaju...
znate li možda da negdje kod nas ima za kupiti? ili netko možda radio po narudžbi?