Nemoguća curica - ne spava nikada po noći?
Drage Mame; Molim Vas;
- imamo užasno nemoguću bebicu curicu od 12 dana, nemoguće ju je uspavati preko noći, tada je najbudnija, izgleda da je zamjenila dan za noć, užasno kmeči, plače iz svega grla, toliko da muž i ja poludimo i svađamo se nevjerojatno, još veći problem je što se on diže svaki dan u 6 ujutro i bude na poslu do 19 navečer a ja sam sama doma cijeli dan s bebicom, koja je koliko - toliko podnošljiva preko dana, ali nikako preko noći! :( Da samo kažem - preko dana bez problema spava, kao što bi i trebala svaka bebica (svako toliko plače naravno, ali u granicama normale), ali preko noći ama baš nikako izaći na kraj s njom! Damo joj kapi protiv grčeva BioGaia, mada kako nam se čini nema grčeva, jer ne stišće ni rukice ni nogice. Isto tako, uvijek je sita i napita i čista. Jučer smo mislili da je možda problem u krevetiću i pustili je da prespava noć u kolicima i bila je super, budila se svaka 4 sata samo kad je morala jesti! No, to je samo jedna noć od svih ostalih! Bebica nam izgleda kao da je sada u 1 ujutro najbudnija i najfriškija i nema želje za spavanjem. Damo joj dudu, ona je izbaci vani, sva je nervozna i ne znamo zašto?! Ništa ne pomaže! Stišće i "čupa" dekicu kao pomahnitala??? Nikakvo lijepo pričanje, ljubljenje, nošenje, maženje - ništa - nula joj NE POMAŽE! Beba kao da je najrazmaženija na svijetu a mi nemamo pojma što joj fali i što nam želi reći svojim plačom??? Da nazovemo pedijatricu??? POMAGAJTE MAME MOLIMO VAS JER OVAKO VIŠE NE MOŽEMO IZ NOĆI U NOĆ! Izluditi ćemo skroz do kraja!!!