Znate o čemu govorim. 18 pofarbanih jaja, bezuspješni pokušaji dijeljenja jaja i kaj sad? Musaka? Ograničena sam, recimo to tako, jer ne bih išla u dućan, ali valjda bi se našlo u frižideru/frizeru nešto za iskombinirati.
Fala!
Printable View
Znate o čemu govorim. 18 pofarbanih jaja, bezuspješni pokušaji dijeljenja jaja i kaj sad? Musaka? Ograničena sam, recimo to tako, jer ne bih išla u dućan, ali valjda bi se našlo u frižideru/frizeru nešto za iskombinirati.
Fala!
Bas si mi ideju dala.
Francuski krumpir ( kuhani krumpir, kuhana jaja, kobasice ili kulen, zaliveno vrhnjem i jajima)
salata od jaja( jaja , kuhana junetine , luk- moze i bez junetine), ima i ona neka mimoza salata, ali nisam radila.
Iskreno ja ih bacam na kraju. Zato ne farbam puno cijelih, nego prazne. Jednostavno mi se gade pofarbana jaja u kombinaciji s stajanjem na toplom.
Nama ne stoje u toplom nego u hladnjaku.
Hvala! Bit će francuski krumpir. :)
I nasa stoje u frizideru.
mimoza salata
radi nje svake godine bojamo sve VIŠE jaja (da što više ostane)
eno je već u frižideru
Mi uvijek radimo najjednostavniju varijantu: narežemo jaja, crveni luk, dodamo ulje (ide ga malo više), sol, papar i ocat. Dobro promiješamo i to je to. Jako je fino i zasitno. Gomila kalorija, ali tko voli - nek izvoli.
ja za moje farbam cijelih 4 komada ( mišljenja sam ak baš hoćeju jesti jaja , nova su gotova za manje od 10min), kuham samo u luku.
inače dobili još pokoje koje smo poklonili dalje.
sister farbala samo 35 kom, ali nij je puno više nego nas.
Ja sam farbala 15, od toga smo 10 dali dalje. Ali smo i dobili 15. :/
Nesto pojedu, nesto iskoristim za francusku, nesto za salatu od tune. Rijetko koje bacimo.
ja sam napravila fini umak ala majoneza
tri jaja (cijela)
sir
vrhnje
ulje
sol
i to izmiksala u blenderu