Djeca i kucni ljubimci :)
Dakle...! M je sada nesto vise od2,6god, a L 1god.!
I tako mislih i mislih.. I da, bilo bi zgodno da djeca imaju kucnog ljubimca :)! Buduci smo u stranoj zemlji,djece nema,a moj M kad cuje negdje slucajno smijeh djeteta odmah vice da ga vodim da se igra! Koristimo igraonicu tako dugo,dok se mladi u gl.ne razboli :(! No,dobro pustimo to sada, cisto neki uvod za jos jedan od razloga za kucnog ljubimca!
Muz je inace ribolovac i glasa za akvarij :)! I ja obozavam ribice,ali to djeci nece biti interesantno,buduci ribe jos nemaju naviku se maziti,dragati... :mrgreen: U gl.akvarij je igrom sudbine prije nekoliko min.stigao kuci! Pa cemo ribice imati,aliii....
Ono sto sam ja pak mislila da bi djeci bilo zanimljivo,a to je patuljasti zeko! Zamorca nam u ZOO ne preporucaju jer spava danju, hrcka ne bih jer cvici,a i muz ih je imao,i isto kaze da ne bi bas za tako malu djecu! Psa,maca ne moze zbog gazde stana! A i nemam vremena za "istrcavanje psa"!
Sto imate vi kao kucne ljubimce? Imate li kakvih saznanja oko patuljastog zeke,kakav je u okolini sa djecom,nj.socijalizacija i sl!
Svima hvala!