Trudna i usamljena bez podrske partnera
Drage moje, tako sam nesretna i sama. Trebam pomoc.... U braku sam i ulazim u zadnje tromjesjecje. Beba je hvala bogu super ali ja sam daleko od toga. Muz ne brine ni za mene ni za dijete. Za mene nikad nije posebno i brinuo a svaki njegov ustupak prema meni nabio bi mi na nos.trudnoca mi je dosta teska od samog pocetka prva 4 mjeseca jake mucnine a sada bolovi , njega to nista ne zanima, u kuci mi nista ali bas nista ne pomaze, nijednom me nije pitao ni kako sam, bez imalo podrske i razumjevanja. I tako iz dana u dan. Kao da sam nitko i nista. Evo danas je ponedjeljak od cetvrtka ne razgovaramo, u meduvremenu sam imala napade placa i histerije, povracanje i proljev jer me srce boli. Nemogu to nikako prihvatit a on ni ne pita za mene. Nemam bas prijatelja nemam ni susjede nikoga, sama sam 24 sata dnevno i neznam kako dalje. Kako moze biti tako bescutan i bezobziran. Kad je meni najteze on me jos vise gazi. Neznam kad me zadnji put poljubio zagrlio ili rekao nesto lijepo a ja kad se njemu hocu priblizit kaze da je umoran. Neznam sta vise da radim. Tako sam sama i umorna od svega...