-
Pomozite mi!!!!!!!!!!!
Ana je već treći tjedan bolesna. Počelo je ovako:
Prvo je imala neke gljivice u ustima(ponedjeljak), s njima temperaturu. Kad su one prošle sve je opet bilo OK. Znači četvrtak/petak mir. U subotu je počela kašljati. U nedjelju u jutro 8h temperatura 38,5. Ponovo ponedjeljak, tjedan dana kasnije ista temperatura. Kad stavim čepić ili dam sirup spadne. Noć nismo baš spavale. Nos curi, kašlje, okice crvene. Sad smo bili kod doktora, ne vidi nikakvu upaluIzvadili krv sve OK. U srijedu prestala temperatura. Kašlje i dalje, nos curi, malo bolje spava. Idući utorak, juče, znači treći tjedan: noć nije spavala, plakala je na mahove i nekako jedva spavala. Nije prestala ni nakon ćepića. Ujutro temperatura 38,5. Doktor zbunjen. Prvo predlaže da odemo raditi pretrage na zaraznu, pa kad je čuo da je plakala veli da je od uha, možda. Čudno mu je lijevo uho. Dao joj je antibiotik klavocin bid sirup, prospan sirup, operil p. Napravio bris grla i nosa, nalazi će u četvrtak.
Nije mi jasno zašto zarazna, zašto je pak odustao? Kakve tamo rade pretrage? Jesu li možda komplicirane pa da ju ne muči ili da ne idemo u Zg bez potrebe?
7. 03. smo dobili Priorix i sad mi se sve to nekako mota po glavi. Da nije od njega???? Lagano me panika lovi. Doc veli da nije, a vi???
Nema proljev i ne povrača. Jede manje, ali jede, a pije hrpu soka. HELP.
Pomagajte. Ja isto bolesna, a uz to radim. Prošli sam tjedan bila na bolovanju, pa sad radim, a i mene uhvatilo. Ipak malo se smirim dok radim. MM je s njom doma, a ona je sad vesela. Čepići su skinuli temperatru.
HELP. HELP. HELP., bolesna i pomalo izbezumljena!!!!!!!!!!!!!
-
ako vam nije veliki problem do Zagreba, predložila bih ti da ipak odete tamo na pregled
nije baš pametno da dijete tjedan dana vuče visoku temperaturu
može biti svašta, a možda i nije ništa
nadam se da će sve biti u redu! :love:
-
ja ti ne znam pomoći, ali šaljem ti dobre vibre i jednu veliku :love: ani
-
Nisam nikako medicinski potkovana, ali ako je krv u redu, da nije mozda neka alergija?
Drzim fige da bude sve ok :heart:
-
-
najvjerovatnije je viroza , ima temperaturu , curi nos , ako sam dobro shvatila i konjuktivitis ( crvene oči ).Samo temperaturu treba tolerirati do 3 dana.Stolica, mokrenje ? Kakav je bio urin ?
-
Ako sam ja dobro skužila to su 4 bolesti u 3 tjedna , a ne jedna. To je vrlo velika razlika.
Vjerojatno kad idete doktoru pokupite neki novi virus u čekaonici. Da se radi o virozama potvrđuje i to što si tako lako izmjenjujete bolesti. Bilo bi dobro da potpuno ozdraviš i tek tada počmeš raditi. Ovako si i ti podložnija novoj infekciji. Sretno.
-
Kako ja Ana danas? Šaljem joj veliku :love: !
-
Da to su 3 bolesti zaredom. Ne znam pokupimo li nešto u čekaoni jer nema razdoblja inkubacije, tj ponovi se za par dana.Stolicu ima rjeđu, ali ne učestalu, mislim ima tri-4 stolice jedan dan, pa sutra jednu, nema proljev. Urin i stolicu nije tražio za pregled. Danas je bolje, nema temperaturu. Antibiotik djeluje, valjda. Radim, nisam dobro, ali na poslu sam. Prošli tjedan sam bila na bolovanju, radim u školi, pa mi nije zgodno kad me dugo nema, a tek sam se vratila s porodiljnog. Zapravo je MM ovu zimu boležljiv, a sad evo i ona. Mislim da je mene uhvatilo jer dva tjedna nisam spavala, pa mi je imunitet pao. Danas sam imala 6 sati i plus put, strgana sam. Ali MM je na bolovanju, tako da ja spavam a on dežura. Sutra su nam nalazi grla i nosa, pa ću ju odvesti na kontrolu. Samo da već jednom ozdravimo, dva i pol tjedna u komadu su stvarno previše! No nesmijem kukati to je sve još dobro, kad malo čitam kako je drugima. :cry: Samo da ozdravimo! :/
-
evo vibri i od nas ¨~~~~~~~
Radis u skoli? Mozda ti doneses viruse kuci, ipak susreces masu djece tijekom dana?
-
Ja inače spadam u grupaciju koja ne skida temperaturu nego ostavlja da temperatura napravi svoje. Možda i ti to trebaš napraviti.
Ne znam kad si počela raditi, ali maloj je sigurno stres što i tebe nema više doma.
-
Ne brini, temperatura kod nekih viroza moze trajati i duze od one trodnevne temperature - nama je dr. vec 2-3 puta rekla da ta temperatura kod viroza moze trajati 4-5 dana!
Puno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~