Zna li netko kako se ispuhuju jaja koja se potom ukrašavaju?
Dobili smo zadatak dofurati par komada u vrtić, a ja nemam pojma kako se to radi. :oops:
Hvala vam unaprijed!
Printable View
Zna li netko kako se ispuhuju jaja koja se potom ukrašavaju?
Dobili smo zadatak dofurati par komada u vrtić, a ja nemam pojma kako se to radi. :oops:
Hvala vam unaprijed!
fuuuuuuuuj :mrgreen: .... zamrzila sam ispuhivanje jaja :P
meni je bila najbolja igla od injekcije (najmanje su mi se lomile ljuske).
napraviš rupice s gornje i donje strane jaja, i onda pušeš u jednu, a s druge strane sadržaj izlazi van.
kak se meni nije dalo puhati - ja sam koristila malu špricu, i s njom (preko igle) upuhavala zrak u jaje, ili izvlačila ono što je zapelo s druge strane... traje malo duže, treba biti pažljiviji - ali svejedno, meni je to bila bolja metoda. tim više što sam po izbacivanju sadržaja - ubrizgala unutra vodu da se to ispere.
sretno ;)
Puno hvala! :)
Rupica gore i dolje i ustima povlačiš u sebe a onda ili pljuc ili pojedeš. :P
Nekad je to bilo zdravo pa je moj tata uvijek tako pio jaja a ja sretno bojala.
Ajme, pretrnula sam na naslov...Stvarno se trebam ići liječiti. :roll:
Mejra je jedno vrijeme bila opsjednua jajima. Pa sam skuzila da ih ispusem. Probij rupice na dvije strane i pusi. (nije upalilo, M. se nisu svidjela prazna, naravno)
Mislim zašto komplicirati, pa usisavati u usta sadržaj, kad se može puhati prema van u neku posudicu. Ja sam ih morala ispuhati šest komada. Bilo bi veselo da sam svaki progutala! :lol:
ja sam jedne godine ispuhivala
ostajala sam bez daha. treba imati snažna pluća ako želiš ispuhivati kroz male rupice
odustala sam od sitnih rupica i proširila ih do cca 0,3-0,5 mm - tako je lakše
meni se gadi stavljati usta na ljusku. mislim, kad znam otkud je to izašlo... :P :mrgreen:
:lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Jaja ispuhana - bez gutanja, nego lijepo na drugu stranu, pa u posudicu.
I tako, Fiona sutra nosi prazna jaja u vrtić, a mi smo popapali njihov sadržaj za večeru. 8)
Hvala svima na odgovorima.
Cak nemorate ni puhat', nego ih lijepo izdrmate pa ce samo izac'