Moram danas na UZV zbog krvarenja, kažu da je prejako. Jel ima netko iskustva? Jel to ide vaginalni ili preko trbuha?? Jedva sam poččela sjedit, a ne bi baš na vaginalni
Printable View
Moram danas na UZV zbog krvarenja, kažu da je prejako. Jel ima netko iskustva? Jel to ide vaginalni ili preko trbuha?? Jedva sam poččela sjedit, a ne bi baš na vaginalni
mene su gledali i vaginalno i preko trbuha
Ja sam nekoliko dana nakon poroda i kiretaže išla na vaginalni ultrazvuk. Nije mi to bilo prestrašno iskustvo, i tako me sve boljelo..
Ja sam išla 2 dana nakon poroda i kiretaže, vaginalni uzv, da se vidi da li je maternica čista. To je obavezno nakon kiretaže, jer ako na kiretaži ne očiste dobro, može doči do sepse.
Nisam išla na vaginalni, veli gin daje s obzirom na cijelu situaciju- porod uu 35. tjednu,, inducirani- nalaz u redu. Sad ste mali isprepadale... Jer se vidi nešto kao da je unutra... valjda ćće otići
Zao mi je.Nisam te htjela isprepadat, mislila sam da je to normalno da ides na vaginalni, ja sam morala. :love2:
Ja sam išla nakon kiretža na vaginalni UZV, odmah nakon par sati...aaaaaaaaaaa...jako bolno.
ma baš me bilo strah, jedva sam jučer uspijela konačno lijepo, normalno sjest i baš me bilo strah da me opet ne počne bolit...
Žao mi je cure kaj ste to prošle, ja sam se od nervoze počela tresst pa su mi i temp odmah mjerili, tlak, a mene samo bilo strah UZV-a
krescenija odmah počni piti vrkuta čaj 10-ak dana, smanjit će krvarenje i bolove, a djeluje i protuupalno
hvala carmina burana hoću
ja sam dva dana poslije išla na vaginalni,ali mene nije ništa boljelo tu istu večer,a nisam niš ni krvarila mislim po jačini iako je brljavilo 10 dana
malo sam se lecnula.... tako brzo ultrazvuk??I to vaginalni?? Malo mi je to čudno, nisam imala takvog iskustva. A možda bi bilo bolje da su mi ga napravili poslje pobačaja. Skoro sam završila sa sepsom. 40 dana poslje poroda-pobačaja sam prokrvarila strašno- izašli su ostaci posteljice.