Vec me jedno tjedan dana boli bradavica. Pal doji 2x dnevno - ujutro i navecer. Ne vidim nikavu ranicu (bilo na pocetku, sad se cini da je zacijelilo) - ali boli za izluditi. Tocnije - pece. Ima li tko iskustva?
Printable View
Vec me jedno tjedan dana boli bradavica. Pal doji 2x dnevno - ujutro i navecer. Ne vidim nikavu ranicu (bilo na pocetku, sad se cini da je zacijelilo) - ali boli za izluditi. Tocnije - pece. Ima li tko iskustva?
kod ovakvih slucajeva uvijek prvo posumnjamo na soor.
jeste nedavno uzimali antibiotike?
jel bradavica crvenija ili se ljusti? nekad i svrbi?
pogledaj u paulina usta jel ima bijele naslage/tocke, ili ima crvenu guzu mozda (ali kod nje ne mora biti nikakvih simptoma, a moze)
ako je soor, trebali bi intenzivno prati ruke, izbaciti slatko iz prehrane, pojacati acidofil i bioaktiv, obavezno otici lijecniku po kremu protiv gljivica.
Kalypso, evo ti i ja imamo vršnjake :lol: ( i, nećeš vjerovati, nama se ovih dana događa nešto slično :( ) Svakako svrati pozornost na ovo što te renata pitala, ali možda ti se bebač koji puta i poigra cikom dok doji ( u vidu raznoraznih rastezanja ) pa su nastala sitna oštećenja koja ne možeš dobro vidjeti, ali ih osjećaš. Jel ti bradavica otekla?
pa kakva je to sad invazija. mene pecka i svrbi i malo se zacrvenilo oko bradavice već jedno 5 dana. izgleda baš kao da me izgrizao, a nije. mislim o nepravilnom položaju za dojenje nema govora jer smo ekipa. mislila sam otići doktoru ali stvarno ne znam kojem jer mojoj ne mogu jer ne podržava dojenje tako da kad bih otišla popušila bih 100-tu bukvicu i ono u stilu tako ti i treba. eto što da radim?
koju kremu da uzmem?
mali inače nema naslage u ustima
nisam uzimala nikakve antibiotike
alergična sma na bilo kakve jogurte tako da od toga ništa
helpić jedan molim :cry:
mozda bio mogla otici dermatologu.
nism skuzila jel doc opce prakse nije ok ili pedijatrica. u bilo kojem slucaju, mozes onoj drugoj po recept :D
ma opće prakse.
misliš da bi pedijatrica dala meni recept?
svakako, jer cete se zajedno lijeciti i ti i dijete istom kremicom ili kapima. slobodno odi.