pikula prvotno napisa
Mi smo gledali. Klinci su pitali i ja sam im normalno odgovorila da je to ono isto što su me kad su bili manji pitali na blagajni kakve su to žvake. Ah, to. Dobro. To je bilo sve. Ja sam mojim odgovorila da je to guma koju koristee ljudi kad ne žele imati djecu, a žele raditi to što se radi da dobiješ djecu prvi put kad su pitali na blagajni još davno. Tako da problem reklame nije što spominje kondom i pokazuje, nego što je djeci i neiskusnima veza između lizanja, jagoda i voćnih boja i aroma još uvijek više vezana za sladoled nego za kontracepciju pa se djeci svidi. Sad sam im samo morala reći da ta guma ponekad treba i taj neki premaz da bi radila. Naravno dodala sam i to da smo mi koji to ne koristimo jako sretni što s tom smrdljivom gumom koju onda maskiraju kojekavim parfemima ne moramo imati posla. Da reklama nije zbunjujuća u tom veza seks/hrana ne bi me smetala i ja volim priliku da utvrdimo gradivo što se ne radi. Zapravo jednako mi smeta kao i Severina koja skida one klince za sladoled. I mi gledamo rijetko TV sad smo malo zatočeni pa su pali kriteriji, ali inače mi biramo što i gdje gledamo se su ovo retki petki. Preživjet ćemo :)