-
: Quinny freestyle 3xl
Zanimaju me iskustva sa ovim kolicima! našla sam sve starije topice,, a sad mene konkretno zanimaju mjere sklopljenih, i dali zauzmu puno mjesta,, imamo kia rio auto, pa me malo strah! a opet mi se jako sviđaju! Još bi bilo bolje ako ih ima netko u Rijeci i voljan nam je "posudit" da isprobamo stavit u gepek! u četvrtak bi trebali po naša ako nam pašu u auto! :))
sad trenutno imamo zapp extra! i nisamo zadovoljni! mali kotačići i zapinju nam a često šetamo po brdima, šumama,... kamenju! Tako da njih bi prodala i uzela ta quinny! :) pucajte iskustva!! :)
-
moja su ovakva
http://www.google.hr/imgres?q=quinny...20&tx=74&ty=95
stara su 9,5 godina,još cijela,evo vozi se u njima moje treće dijete
meni stanu u Chevrolet Kalos.samo ona i ništa više ali ne moram skidati kotače.Mada ti se kotači skidaju pritiskom na gumb
ako te još nešto zanima pitaj
bdw ja sam u Zgb-u pa ti ne pomažem za probu
-
hvala! naš je gepek manji,, ali valjda če stat! za 400 kn mi neka cura nudi.. :) kao nova su, krem :)
-
i moja su krem
djeci su jako ugodna.moji nisu bili neki spavači u kolicima pa nam ne smeta što se ne spuštaju do kraja
jednostavno se skidaju sva tri kotača tako da vjerujem da ti stanu
ali velika stvarno jesu
-
hvala!! puno si mi pomogla!! ima ih jedna mama iz Ri, ali joj je problem da ih isprobamo stavit u gepek :( Tako da čemo ih kupit, pa kak bude :P