-
outbox+sentbox
Uf :oops:
Zašto se privatne poruke koje sam poslala ne evidentiraju u outboxu ili sentboxu :?: Naime, Nataša30 ljubazno mi je odgovorila na jedan moj upit, ja sam se zahvalila na odgovoru i sad tog posta nema u sentboxu. Dakle zabrinuta sam da će Nataša30 mislit da sam neka koza :D i da se ne znam zahvalit. Ne znam da li je, zapravo, moj odgovor dobila :?:
Hvala najljepša :oops:
-
Nisam dobila tvoj odgovor ali nema na cemu i definitivno ne mislim da si neka koza :) Nadam se da sam pomogla :)
-
ako je nema ili u outboxu (onaj kome si je poslala jos je nije procitao) ili u sentboxu (procitana je), onda poruka nije poslana.
-
Hvala lijepo. Drago mi je da smo to razjasnile :wink:
-
Hm. Ne uspijevam poslati mail. Naime kad ga pošaljem završi u outboxu. To je OK, no nakon par sati je još uvijek u outboxu (umjesto u sentboxu). Tada sam ga otvorio iz outboxa, editirao i ponovo pritisnuo "Pošaljite". I opet isto. I tako sam pokušavao neko vrijeme misleći možda prođe. No tada sam pokušao sam sebi poslati mail i dogodilo se to da se pojavio u inboxu (što bi značilo da sam ga primio), ali i u outboxu (ne u sentboxu). I na kraju sam ga izbrisao (mail poslan samom sebi) iz inboxa, a on je istovremeno nestao i u outboxu. Stvarno sam zbunjen!!! A još me više muči da nisam onaj prvi mail poslao više puta, iako je još uvijek u outboxu.
-
posalji meni, ja cu ti ovdje replyati kad je procitam, pa ces mi poslije toga reci da li ti se preselila u sentbox.
-
Poslah!
Kod mene je (naravno) u outboxu i čeka.
Hvala na odgovoru.
-
-
Uh, stvarno si brza. Sad je u sentboxu. A dobih i tvoj PP. Da li to onda znači da mail ostaje u outboxu dok se osoba kojoj se šalje ne ulogira?
-
da, procitaj moj prvi odgovor na ovom topiku :lol:
drago mi je da je sve ok, inace ne bi znala rijesiti tvoj problem :lol:
-
Hm. Stvarno. Gore si to već objasnila :oops: .
Hvala!