česte gnojne upale uha molim vaša iskustva
T mi od trećeg mjeseca,nakon preboljenih vodenih kozica,konstantno ima upale uha sa gnojnom zelenim iscjetkom.
u početku je bilo samo jedno uho ,no ubrzo je i drugo procurilo,tako da sad ima problema sa obadva.
radili smo dva brisa ,sterilna,sad čekamo nalaz trećeg.
promijenio joj pedijatar nekoliko vrsta antibiotika,nakon zadnje doze kroz 5-6 dana opet procuri.u početku je imala malo temperature,u zadnje vrijeme je uopće nema.
bili smo na nekoliko pregleda u novoj bolnici ,kažu da je to normalno.
par puta smo bili na rebru na hitnoj,pa na nekoliko kontrola tamo kod različitih otorinaca,i svi kažu da je to tako kod neke djece i da je ona jedna od njih.
naš pedijatar nije zadovoljan i pomalo je razočaran jer joj ne može pomoći.
bili smo i na pregledu treće mandule i kažu da je ok.
ona je u zadnjih 5-6 mj. popila 7 tura antibiotika ,ako ne i više :( ,očito ne djeluju,no pedijatar kaže da na osnovu krvne slike on mora dati antibiotik.
u petak joj je opet proculo,dobila je klavocin bid,jučer je i drugo,sad je to obilan gust iscjedak,plakala je samo prvu noć dok to nije krenulo curiti,temp je imala samo prvi dan,ne jede već treći dan ništa,samo pije,sva je jadna nemoćna,tetura dok hoda.
luda sam od svega i ne znam šta da radim ,kud da idem s njom.ne mogu ju više tako gledati.
ima li koja mama da je imala takvih problema sa svojom dječicom?