Imam dva pitanja:
Koju veličinu posteljine mogu kupiti za krevetić koji ima madrac 60x120? Sve mi se čine velike.
I zanima me sa čime pokriti novorođenče rođeno početkom 12 mjeseca tijekom noći?
Printable View
Imam dva pitanja:
Koju veličinu posteljine mogu kupiti za krevetić koji ima madrac 60x120? Sve mi se čine velike.
I zanima me sa čime pokriti novorođenče rođeno početkom 12 mjeseca tijekom noći?
staviti ga u vreću ili možda u ampendekl, lakše je s njim baratati
da, vreća je dobar prijedlog.
Jučer sam gledala posteljninu i čini mi se da je skoro duplo veća od krevetića. Ako stavi poplunčić na njega mogao bi se izgubiti u tome :)
Moja je spavala u vreći za spavanje.
meni se nikad nisu svidale te vrece...nekako mi sputavaju dijete. novorođenče se ne miče...kako stavis poplun, tako ce i ostat..
Svako se novorođenče izgubi u krevetu, osim ak ne spava u koljevki
Andiko po tvom moje bi dijete uvik spavalo golo :)
On se otkrije za tren! Sad ce na zimu U vrecu jer neznam kako bi zadrzala imbotilju na njemu.
A posteljine za djecji krevetic ima U djecjim ducanima s opremom.
vezano uz vreću, što je s vrećom koja nema rukave? da li onda bebi obuči preko neku vesticu? i kako sve to funkcionira kad bebu stavimo sebi u krevet??
Ja imam vreću bez rukava, a oblačim ga redom: Body na špaline, deblja plišana piđama i vreća bez rukava. Doduše još ga ne stavljam u vreću jer nije toliko hladno, ali hoću uskoro. Kod nas zimi bude užasno ledeno, soba s burne strane...