-
Tina29 postala mama!!!
Drage moje, dobila sam čast javiti da je naša tina29 postala mama velikog Patrika! :-D Njena smeđokosa ljubav ima 3630g i 50cm. Apgar 10/10. :zaljubljen:
Mami i tati čestitam od srca a Patriku šaljem puse i želim da bude uvijek zdravo i veselo dijete :heart:
-
:-D :-D
cestitam mamice! Docekala si to!
A malom velikom djecaku veeeelika dobrodoslica!!!
-
Weeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D
Čestitam tina,od sveg srca!Živio Patrik!! A tebi brz oporavak,da se što prije možeš skroz posvetiti svom zlatu!
:pivo:za tatu!
-
-
-
-
Aaaaa cestitam draga Tina, tebi zelim brzi oporavak a smedjokosom decku dobrodoslicu :zaljubljen:
-
-
Cestitam ponosnim roditeljima!!
A imenjaku mog sina zelim dobrodoslicu:-)
-
-
-
jupiiiiii :-D:-D:-D čestitam mamici, konačno ima svoju štručicu u rukama
prekrasno!!!
-
-
Tina cestitam!! Brz oporavak ti zelim.. A velikom Patriku zelim dobrodoslicu i pusu saljem..
-
Tina draga moja, tebi i tm čestitam od srca!!! Nadam se da se već naveliko mazite :zaljubljen: Patriku želim da uvijek bude zdravo i veselo dijete, a tebi da se što prije oporaviš i da maksimalno uživate jedno u drugome :-D Patrik ljubi te puno tvoja punica :lol: :* :*
-
Jeeee stigao Patrik!
Draga Tina,
čestitam! :heart:
-
-
E, to su prave vijesti! :-) Dug i sretan život Patriku Velikome! :pivo:
-
Čestitamo mami, tati i dječaku prekrasnog imena :klap:
-
Tinaaa!!!:-D:-D:-D
Čestitam od srca!
Velika dobrodošlica malome Patriku!!!!
-
-
Tina čestitke :-D:-D:-D:-D
-
-
-
-
-
-
-
Hvala svima od srca. Patrik je bio kod mene vec dva puta i doci ce opet u devet, pravi je bucko, mamim slatkis, cim sam ga primila zaboravila da me ista boli a on odmah prestao plakati, mis mali.svima vam od srca zelim ovakvu veliku veliku srecu.puse drage moje!
-
Mila moja, rijeci ne izlaze kroz tipkovnicu, kad te vidim izgrlit cu te tako jako da ces se raspuknut!!!!!
Malom Patriku zelim najtopliju dobrodoslicu u mamin i tatin zagrljaj!
Hrabrice moja cestitam!
:heart:
-
juuupiiiiiiiii, tina29!!! tebi i TM-u čestitke, a malcu šaljemo puse :-D
(i moje je prase u gram bilo toliko teško, samo pravo ženski centimetar manje :))
-
-
Čestitke Tini! A Patriku lijepa dobrodošlica. Nadam se da jr sve proteklo dobro s cr.
-
Tina čestitam, sve najbolje tebi i tm! Uzivajte sa svojim princom! :zaljubljen:
-
Čestitke roditeljima, a malenom dobrodošlica :-D:pivo:
-
-
Draga Tina29 od :heart: iskrene cestitke... :zaljubljen:
Slatkom Patriku zelimo prekrasno djetinjstvo i odrastanje uz divne roditelje koji su ga s veseljem iscekivali.
Tati, naravno isto ogromne cestitke
Draga, zelim ti brz oporavak i jedva cekam da vas vidim :kiss:
Mogla bih jos svasta predivnog napisati, al bolje da stanem pa da ostane nesto i za kavicu u zivo
Presretna sam zbog vas i moram priznati da je sinko pravi veliki bebac :kiss:
-
-
Čestitke od srca i brz oporavak mami
-
Cestitke od :heart: sretnim roditeljima a malom Patriku zelim sve najbolje :klap: