-
Mama namaži me!!!!!!
Jedno pitanjce vezano uz kreme. Moja petogodišnja djevojčica se obožava trackati i mazati , ali sa mojim kremam za tijelo, ne sa onim dječjim. Koristim ili baleu ili niveu, češće baleu jer mi koža zna ponekad reagirati na niveine kreme. Zanima me jel ima tko iskustva , jel itko mazao svoju djecu s nečim što nisu isključivo dječji proizvodi?
-
ponekad se moji klinci mažu sa mojim proizvodima ili ja s njihovim - nismo baš revni kupci i potrošači kremica ili mlijeka za tijelo. nisam primjetila nikakve probleme, za mene je bolje da im suhu kožu namažem odmah s mlijekom za žene, nego da tjedan ili dva planiram otići kupiti dječji proizvod.
-
Poštovane forumašice,
eto...nova sam na forumu, bez obzira što sam čitala puno tema ovdje na forumu.
Imam dvije curke - MAZALICE :)
jednu od 2,5 i drugu od 5,5 god. Imaju svoju kozmetiku, ali obožavaju šnjufkati po kupaonici i koristiti moje kreme. Čak smo ovu stariju i uhvazili u lažima par puta - negira da dira moju kozmetiku dok ju nismo posjeli i onako nježno i otvoreno porazgovarali s njom. Pokazala sam joj svu svoju kozmetiku, kreme i šminku i rekla joj da svaka krema ima svoju namjenu i da ako će se ona mazuckati sama sa nekima da bi se mogla ozlijediti - tipa osip na koži i bla,bla,bla...
Uglavnom, rekla sam joj da ona neka mene ili tatu pita što bi i onda ako je neka neutralna krema (na sreću nijedna nema problema sa kožom) tipa Balee ili Nivee ili mlijeka za tijelo dam im malo da se namažu. Iako, od kad im damo nekako više traže svoje kremice. Kažu da njihove ljepše miriše :)
A sad da se vratim na postavljeno pitanje...nisam dugoročno ni jednu mazala sa svojim kremama, ali daleko od toga da se nije dogodilo da su oprale kosu našim šamponom ili namazale tijelo našim losionom ili usnice našim labelom...
-
a jel postoji mogučnost da u istrošenu svoju ambalažu staviš kremu za djecu.