Zahvaljujem osoblju foruma što su mi dopustili da stavim ovaj link :-)
Anketa ispituje sliku grada Šibenika, a najviše nas zanima kako ga vide ljudi izvan grada, pa, ako imate 5 minuta, hvala što ćete ispuniti :-)
Printable View
Zahvaljujem osoblju foruma što su mi dopustili da stavim ovaj link :-)
Anketa ispituje sliku grada Šibenika, a najviše nas zanima kako ga vide ljudi izvan grada, pa, ako imate 5 minuta, hvala što ćete ispuniti :-)
Hvala svima koji su ispunili :-)
Jesam :)
smijem li i ja ili sam diskvalificirana? :)
Samo daj :-)
Angie, :kiss:
Ja bih ti pomogla, ali nikad nisam bila u Šibeniku i nemam stav o većini stvari koje se tamo navode pa ne bih htjela lupati bezveze, tek toliko da nešto bubnem, tipa Mišo, Šibenska nevista ili klapa Maslina:mrgreen:.
To je sasvim OK. Ne moraju svi biti jako upućeni, a ipak imaju neku svoju sliku u glavi. Mislim da je i to korisno.
ispunila i ja. di neću o šibeniku anketu ispuniti. :mrgreen:
jesam
i ja. obožavam šibenik i okolicu.
kak se zove u staroj jezgri kafic i muzej?
ima bunar u sebi, povijest sibenika, ak se dobro sjecam ima i zmaja (?)
izgleda da će većina iduće godine kod jurane na more:-D
jesam, obožavam Šibenik
meni je sibenik predivan.
cak bez ikakve ponude :D
kad se prije vozilo kroz sibenik (zaobilaznicom) provodila sam vrijeme u koloni fotografirajuci.
izgleda mi mocno.
fasciniraju me ulice, kuce na brdu, pogled, a i zene koje po onim stepenicama tegle djecu :rispekt:
stari grad mi je najljepsi od svih starih jezgri na jadranu.
a pogled kad se vraca sa zlarina :dijamant:
jos ne znam jel mi drazi pogled s mora ili kopna :mrgreen:
I ja sam :)
Ja pojma baš nisam imala, ali MM je rasturio, sve on o Šibeniku zna. Jedino ne zna je li grad vibrantnog životnog stila :mrgreen:.
da, da! 4 bunara!
Ajme, cure, divne ste :heart:
I tako sam dirnuta ovim vašim lijepim riječima. Do suza.
Hvala još jednom.
Mi već sto godina ljetujemo u Pirovcu tako da smo puuuno posjećivali obje strane, i Šibenik i Zadar.
Zapravo, dugo smo samo išli u Šibenik, onda je Zadar kulminirao svojom ponudom pa smo tamo intenzivno išli par godina, a zadnjh dvije smo se opet "smirili" u Šibeniku.
Nekako nam je bliskiji, više domaći, imaju sad i lijepu dnevnu bolnicu na pedijatriji :trep: i premda mi je osobno draži ipak imam osjećaj da podosta zaostaje za Zadrom (kultura, gastronomija, uređenje) kao da nitko ne želi investirati u grad a to mi je jako žao.