Nećak na jesen kreće u školu. Sestra razmišlja o produženom boravku. U obzir dolaze škole Manuš i Split 3. Imate li kakvih iskustava? Preporuka, komentara? Hvala.
Printable View
Nećak na jesen kreće u školu. Sestra razmišlja o produženom boravku. U obzir dolaze škole Manuš i Split 3. Imate li kakvih iskustava? Preporuka, komentara? Hvala.
Sin je na cjelodnevnom boravku u Pojišanu a i cura koja kreće na jesen će isto tako. Iskustva su ok. Nastava je od 8-16 ali dijete se može dovesti već od 7 i uzeti do 16,30. Imaju dvije ravnopravne učiteljice koja svaka predaje svoju grupu predmeta ( jedna hrvatski, glazbeni, likovni a druga matematiku, prirodu, tjelesni). Sve obave u školi. Kod kuće nema dodatnog učenja osim stranog jezika. U razredu ih je 17 i jako dobro funkcioniraju. Sve u svemu sam zadovoljna. A i dečko se ne žali.
Hvala na iskustvu.
Split 3 i Manuš nemaju cjelodnevni već produženi boravak.
Maruška, mogu ti ja na pp za Manuš, ali ne ovog časa. Ili ako se sretnemo, ili mi pošalji mob na pp pa se možemo i cut.
Uopće se nisam sjetila da su tvoji doli!
Javim ti se.
Split 3 ima cjelodnevni boravak kao što je napisala Ejla-S (kao i Pojišan), a Manuš ima produženi boravak. To je različito.
Vertex može i meni na pp, obzirom da razmišljamo o produženom boravku u školi Manuš, a imamo neke dvojbe.