Halo komadi!!!
Kakvo je ovo zatišje??? Šefica :heart: nam je na mirovanju i šta sad?.... dok se ona ne digne nećemo kafenisat?!?! :oklagija: Ne može to tako!
25.01.2014. Premier 17 sati
1.cranky
Printable View
Halo komadi!!!
Kakvo je ovo zatišje??? Šefica :heart: nam je na mirovanju i šta sad?.... dok se ona ne digne nećemo kafenisat?!?! :oklagija: Ne može to tako!
25.01.2014. Premier 17 sati
1.cranky
Ja došla malo offtopičarit, skupite se lijepo i uživajte za sve nas koje ćemo tek u proljeće biti u mogućnosti!
Svima :bye::bye:
:heart:
cranky, baš sam te se sjetila danas - bila u tvojim krajevima
1.cranky
2. Nina70
innu žao mi je da ti nisam vidjela trbušinu u posljednjoj fazi :-)
innu, moraš doći i onda za 2 dana pravac rodilište :-D .
Meni se sve čini da neću moći tu subotu, a baš sam se zaželila :( .
A ja bi sutra :-) drugu isto ne mogu
i ja sam se pitala tko će...ustvari, nisam, znala sam :mrgreen:
1.cranky
2. Nina70
3. Argente
Ja cu vam poslat MMS trbusine!!!
Kako ne kužiš, to mi oćemo tvog mališu iztjerat na upoznavanje ;-)
BELJ BELJ
Tebe ćemo skypeom uključit na kavu :-*
Sutra je ipak malo prerano za kavu, a ako vas se puno javi da vam ne paše druga subota ćemo prebacit za 01.02. ;-)
1.cranky
2. Nina70
3. Argente
4. tigrical skypeom 8-)
ja bi isto radije sutra :fige:, inače me nema, odoh u bijeli zagreb grad..:zbogom:
tako da sastavimo listu i za sutra? možda se skupimo, pa zaredamo!?!? kao ono, nekad :yes:...dok je šefica bila od pokreta :-*
Ja ne mogu danas :-(
Ni ja...ništa, ajmo se pisat pa ćemo vidjet 25. ili 1.
Ovo sam propustila. Dodajte i mene na listu....25.mi je sigurno a poslije ide pregled nakon kog se nadam da necu zavrsiti na mirovanju...Odmah da kazem da 8.02.slavimo drugi rockas pa se ipak nadam da cemo kavu uglaviti negdje ranije.
:-( 25. me sigurno nema, a mislim da se ni do 1.2. neću vratiti...tako da svakako uživajte, znam da hoćete...veliki pozdrav svima!!!!!!!:heart::-*
Je l' smijemo ovdje malo zachatat? :dancingfever: Sreeeetno, kameleon!!! Lako za ove siječanjske i veljačke?! kave, nek' one proljetne budu trudničke! Arđo, hoćeš ti slikati nove trudnice kad nam nema šefice? :mrgreen:
Vidite kako vas je tesko skupit?! Ja inace saljem i sms-ove, stavljam obavijesti na face i sl. Nije to lako!!!
p.s. ako cete se slikat, doci cu ja...:mrgreen:
nije šefica uzalud šefica :heart:
iako mislim da je cranky ozbiljna kavoispijačica,i spremna da naslijedi šeficu u nemogućnosti organizacije i dolaska ;)
phiphy hvala!!!! :love:
Dosla bih i ja na kavu, nisam jos bila ni na jednoj al nikad nije kasno za kafenisanje, i meni bi pasalo kasnije da se jos malo skuliram od svega ovog nedavno...
Ja sam za kavu i jedva cekam kad god, za sad mi sve pase!:-)
Halooo!!! Ja bi na kavu, ali 25. Idem u ljubljanu, a za veljacu nemam raspored tako da... Na neku cu doci, samo ne znam koju i kad... :lol:
Ajmo mi ovako...
kava br 1 je 25.01. u 17
a kava br 2 je 01.02. u 17
Pa dođite kad vam paše :-P
Ako na pregledu bude sve ok mogla bi doletit na brzinsku 25-og :)
gdje su moje Krčanke ako ide koje nek mi se javi!
Cranky, preduhitrila si me, baš sam razmišljala da nismo dugo kafenisale.......
Stižem 25. a možda i 01.
Hm... možda uspijem. Ne obećajem niš :neznam:
Ako ništa ne iskrsne stižem i ja
Hop
znam da ima još zainteresiranih pa dižem da se upišu :)
Mislim da ipak ne bude niš od mog dolaska :(
tja
a drugu subotu?
a vatra?
Hop hop u zadnji čas ;-)
Imala sam volju, zeleno svijetlo i želju da vas vidim ali sam se preforsirala i sad ležim. Ako me netko spomene neka kaže kako sam super mršava i kako mi trbuh odlično stoji! Pusa svima!
:bye: riječanke!!!! uživajte!!!
:-* šefici tigrical, samo se ti odmaraj, na idućoj kavi si s malenim u kolicima!!!:heart:
Na iducoj kavi sam drugu subotu :belj:
Šefice trbuh ti super stoji i, molim te, do druge subote laganini da te vidimo ;-)
Čooovjeeečeee ovo je bila najtrudnija kava ikad!!!!!
Hej, 5 trudnica!!!! I sve spontano ostale trudne :-o, a najmlađa od njih 38 godina :-P
Još sam u šoku!
Komadi, vidimo se drugu subotu ;-)