Da li znate gdje bih mogla najjeftinije kupiti ljuljačku za dvorište s konstrukcijom?
Printable View
Da li znate gdje bih mogla najjeftinije kupiti ljuljačku za dvorište s konstrukcijom?
pa viđala sam ih po katalozima tipa quelle, neckermann
ima ih i u bauhausu
za cijene ne znam :/
ove prve možeš vidjeti na netu
U neckermannu nema,sad sam tražila,u bauhausu su oko 1000 kn,pa sam mislila da je netko kupio neku jeftiniju
mi smo dobili za neki rodjendan, napravio bravar za puno manju lovu nego sto se moglo kupiti, dostavio u dvoriste, mjesta za dvije ljuljacke
Ja sam, doduše prije 3 godine, kupila u King Krosu, ima želj. konstrukciju, stolicu sa naslonom, remenima i onom zaštitom naprijed, gore mali krović i može se rastaviti pa ju pospremim preko zime. Koštala je 500 kn, ali ne znam imaju li ih sada-
Hvala,pogledat ću u KingCrossu.Mi smo isto razmišljali dat napravit konstrukciju,ali ne znamo nikoga tko bi to napravio :cry:
Vidla sam u metro katalogu da su tamo jeftinije.
Stella kad vec ides u King Cross, baci oko kod Kike - trenutno imaju dosta dobre ponude za sve i svasta pa se mozda nadje i ljuljacka :?
Ipak odluka pala otići u Mercatone,i zbilja su tamo dosta jeftinije.Dvije ljulje su 399 kn,a 2+klackalica 599,a u Bauhausu su primjerice oko 1000 kn.Eto,kupili ljulju, i sad ću špoškicat kataloge Neckermanna i Quelle za tobogan.Hvala svima!
A PULA?...-ima li ljuljački i gdje?Puleženke?....u merkuru?pevcu?...mi bi skočili dole po jednu. :mrgreen:
Puleženke=PuležANKE. :oops: :lol:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
pevec draga ;)
..O FALA FALA SUSEDA...a pošto? :mrgreen:
oko 1000 kn.... ovisi, svako malo budu i akcije a sad nisam vec dugo bila
evo ako još nekome zatreba...
prodajemo ljuljačku sa konstrukcijom za 200 kn
http://images21.fotki.com/v632/photo...MG_2011-vi.jpg
mamaduda, a koje su dimenzije tvoje ljuljačke, da znam može li mi stati na balkon
Ljuljačka je prodana :)
...bili u Puli,do peveca..-našli ljuljačku od cca 600 kn..jedino što je stolica onako bez ogradice...ma razmišljamo da uzmemo tu i promijenimo stolicu...-još uvijek tražimo savjete ako netko vidi gdje ima ljuljački po Ok cijeni..tu cca 600-700 kn max za sada,i da stolica za ljuljanje ima zaštitnu ogradicu...-na internetu negdje?...tražili i preko googlea ali ne nađosmo... :mrgreen: :*
..evo,MM kupio danas u pevecu u Puli ljuljačku za 45o kn! I super je-nosač je tamnoplovo-žute boje, s kričavo zelenim špagom i narančastom ljuljačkom.Samo-stolica ljuljačke je za veću djecu pa se on dao u izradu vlastite drvene.....-bilo ih je i za kupiti po 90 kn ali čovjek voli svojih ruku plod... :mrgreen: evo ga baš sad u garaži s blanjalicom.... :D
a one koje se montiraju na nosivi zid, gredu, granu... nešto...?
jesu sigurne? stolice mi se čine dosta duboke...
Ima li netko ljuljačku u stanu kao što je primjerice ova:
http://www.haba.de/Aktionsspiele.asp...baproducts_pi1[showUid]=201&cHash=d164d0a5bb
Ljudi moji nedavno smo prešli cijeli grad u potrazi za idealnom cijenom i ljuljačkom... Ponuda je bez veze, uopće ih nema a ako i ima - preskupe su.
Na kraju smo kupili u kvartu u dučanu s igračkama gdje se i inače opskrbljujemo, ljuljačka s konstrukcijom je 300 kn. On prodaje jednu sa dvije ljuljačke i klackalicom za 600 kn. Uglavnom, ta ljuljačka ima onu bez naslona(kao i sve) a budući je Nina još mala kupili smo joj dodatnu s naslonom..Inače je 80 a lik nam je dao sve skupa za 340 kn.. I bilo bi sve super da Nina hoće na ljuljačku :roll: ono, nema šanse, čak ne da ni bebu svoju stavit :roll:
uh, mi bi isto ovu habinu za balkon...zna li netko koliko kosta, koje su dimenzije i ima li ih u ducanima u zagrebu ili se mora narucivati?Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
850kn
ima u zg
A gdje u ZG? I mene intereseira, a još da ima negdje on line za naručit... :mrgreen:
ne daju online - nismo u EUCitiraj:
oka prvotno napisa
ne dam adresu u Zg jer je samo jedna ostala - sutra ju idem pogledati :mrgreen: :*
sutra poslijepodne ćunapisati ako odustanem ...
Ma ne sekiraj se, meni treba vremena da se odlučim, a do onda oni već naruče drugu ;) . Inače, ja sam u Kiki vidjela neku slamnatog tipa.
kakva je ta?Citiraj:
oka prvotno napisa
koliko košta?
Dućan je u Importanne Galeriji - podrum, nasuprot TL-a.
Imaju igračke HABA.
kakva je ta?Citiraj:
oka prvotno napisa
koliko košta?
Dućan je u Importanne Galeriji - podrum, nasuprot TL-a.
Imaju igračke HABA.
Rade i narudžbe. Isporuka cca 4 tjedna.
Neznam stvarno, prije 2 mjeseca sam vidjela u kiki na prvom katu kod namještaja, ali ne sjećam se stvarno cijene.
Mislim da ima u iglu sportu u radničkoj. Amazonas- "Brasil" 399 kuna.
Viseća sjedalica od pamuka. Nosivost do 120 kilograma. Imate katalog na njihovim hrvatskim web stranicama.
Hvala ti!Citiraj:
Ariana prvotno napisa
Našla sam u katalogu.
Pogledat ću je.
Jel ima netko svježije informacije di bi bilo za kupit ljuljački sa konstrukcijom,ili čak onih di ima više stvari,2 ljuljačke,klackalica i sl.Vidjela sam to davno prije dok mi još nije trebalo.
Nisam i Zagreba ali sam blizu pa da ne lutam ako netko zna di bi se isplatilo otići pogledati?
Hvala!
Bobaibeba jesi pogledala u Mercatoru u Karlovcu, imali su prošle godine?
Nisam,vidiš.Sad kad si spomenula čini mi se da sam tam i vidjela samo se nisam mogla sjetiti dok nisi spomenula.Mislim da i nije bilo preskupo.
Uglavnom,krećemo u potragu da smontiramo bar neko igralište da mogu s Grgom kad rodim biti i oko kuće a da mu ne bude dosadno.A vi ćete do tada već putovati naveliko pa ćete nam se moći pridružiti :D
Evo nas već ima posvuda. Jedva smo dočekali da je svanulo ljepše vrijeme. :D
Pogledaj i u Getrou, nisam sigurna jesam možda i tamo to jednom vidjela :/
mi smo dali majstoru(koji radi sa ogradama) da nam napravi.sa farbanjem nas je došla 400kn i puno je čvršća i kvalitetnija nego one u dućanu
jel mozes stavit slikicu?Citiraj:
YO prvotno napisa
Imaš sada u Metrou, 3 različite ljuljačke, ljestve od špage, i nešto kao normalne ljestve- dvostrane, konstrukcija je metalna, negdje oko 900 kn. Mi smo to kupili našem sinu prije nekih 5 god. i još je u upotrebi, a za njegov ročkas se zna i po 8-9 klinaca vjesiti po tome
Dakle,ima u Metrou i u Mercatoneu!
Jel zna još netko di bi moglo biti kad krenemo do Zagreba da ne lutamo po dućanima,da znamo di ćemo tražiti?