Neobično ponašanje nakon temperature??!!
Ne nalazim sličnu temu, pa otvaram novu :)
Stavljam tu, iako može i pod dohranu.
Dakle, pingvinić uskoro puni 11 mjeseci. U četvrtak popodne je dobio jako visoku temperaturu, skoro 40, skidali smo cijelu noć lupocet čepićima, konkretno jedan čepić, dva puta po pola. Ujutro se probudio bez temperature, petak cijeli dan odlično, bez temperature, kako došlo tako prošlo.
No, međutim, u četvrtak mi je dobro jeo dohranu, čak je i tanjur juhe pojeo pod temperaturom, da bi u petak prestao jesti. Ok, umoran je, nema veze, imamo cicu, neka djeteta. Petak noć, jako loše spava, budi se, nema temperaturu, ok, nosimo ga, cicamo. Subotu cijeli dan cendrav, uz mirno igranje, ali ništa ga ne interesira previše. Cendrav nakon popodnevnog spavanja, i tako sve do danas. Loše spava po noći, po danu je umoran, cendrav, uglavnom, nije karakteristično za njega. Uz sve to, odbija dohranu, jučer je čak jeo nešto za ručak, no ostale obroke ništa. Sad je cicao, prije toga sam mu pokušala dati voće, neće, igra se na podu, dobar je. No evo, već je počeo plakati.
Neznam jel ga ta temperatura uznervozila, jeli je kakva viroza, još to odbijanje dohrane, a taman je počeo fino jesti, uveli smo čak i treći obrok. Ionako ima lošiji prirast na težini, nebi sad da mi padne. Dali da idemo pedijatrici, al što da joj kažem? Dijete mi je cendravo?
Znate li vi išta o ovome, trebam li se brinuti, jeli kakav skok u razvoju, možda je zub, no izašlo nam je već 6zubića, jedan dan bi bio loše, ostalo dobro.
Eto, toliko od mene!