-
Kuda na chok?
Danas je nedjelja, a Matija ne može uopće disati na nos, a sa običnom pumpicom ne ide ništa van. Dobio je i temperaturu, pa da li negdje danas (nedjelja) možemo s njim otići na aspiriranje nosića.
I koji aspirator bi mi preporučili za kućnu upotrebu?
Zaista molim pomoć u ovo nedjeljno rano jutro.
Hvala
-
anka probaj ga inhalirati nad čajem od kamilice i malo mente da to proradi pa onda pumpaj. i kapaj mu fiziološke, aquamaris sprej je jako dobar, ako imaš mljeka svoga kapni koju kap. za inhalator neznam, i ja bi ga voljea kupiti, nama je pedi daleko.
neka mali matija ozdravi što prije, a ako ima temperaturu odvedite ga negdje da ga poslušaju, vjerojatno je nastao već upalni proces čim ju je dobio. :love:
-
hvala...
jučer smo uletili u dežurnu apoteku i kupili kućni inhalator na baterije (435,00 kn :shock: ). Dobar je i pomogao nam je (nije toliko jak, izvuče samo ono što se nalazi već u nosnici, ali i to pomaže), "Saftala" sam ga s fiziološkom, i sada je ipak malo bolje, a povišena temperatura je pala. Samo me bilo strah da opet (i opet) ne zakuri na 40, što je kod nas već postalo pravilo, ali izgleda da smo uspjeli suzbiti u korijenu.