Cure, molim vas info o AS Jane Matriks...to je košara, autosjedalica.
Kakve su ocjene na testovima?
Printable View
Cure, molim vas info o AS Jane Matriks...to je košara, autosjedalica.
Kakve su ocjene na testovima?
nisam cura, no matrix je dosta nepraktična
remeni zapinju, teško ju je fiksirati i nije neka sreća općenito
mislim da niti na testovima nije baš najbolje prošla, pogledaj na adac.de
ako ti je Jane izbor onda je Strata sretniji izbor
Hvala na odgovoru...na što si mislio vezano za remenje?
Što se tićče adac testova nalazim tamo samo strata. jesi ti našao matrix?
Ja sam imala stratu, sve najbolje mogu reći u svezi praktičnosti. Nikada nije bila u sudaru pa o sigurnosti ne mogu, ali ima vrlo visoke ocjene na testovima.
Ja sam ju imala u kombinaciji s isofix bazom i skidanje i postavljanje je bilo pjesma.
evo
http://www.adac.de/infotestrat/tests...%89+Matrix+Cup
i na testovima je Strata puno bolje prošla
što se remena tiče, najčešće mi se događalo da remenčići lijepo klize dok je sjedalica izvan auta, a onda kad ju stavim u auto, stavim dijete tad nema šanse da zategnem remenčiće. to mi se na pregledima dogodilo nekoliko puta.
a i ti položaji nisu neka sreća, ovaj ležeći samo zbunjuje roditelje koji misle da bebe moraju voziti u tom položaju.
sjećam se da je s njom često bio još neki problem ali se sad nikako ne mogu sjetiti koji. možda ima na nekoj starijoj temi ali nemam vremena tražiti.
u svakom slučaju, ako Jane onda Strata
Teška je za poluditi..
Matrix-icu nikad nismo mogli pošteno pričvrstiti. Stalno se klimala. Namučila sam se s njom užas jedan. Spasili smo se kad smo cijeli Jane komplet prodali i kupili Chicco kolica i AS. Taj zadnji je preživio sve skupa četvero beba, neuništiv.
Na kraju smo kupili Jane matrix gdje je kosara sklopiva u autosjedalicu. Ono sto me zanima.jest da nemam.nikakve dodatke za glavu i slicno sto sam vidjela.da se nudi uz neke autosjedalice?
I bebica ima.sad za 2 dna 6 tjesana, jos uvijek.se ne vozi u autu, ali u stanu po ekad ju stavim u polozaj as jer jedino tako zeli biti a da nije na rukama. Ne znam moze li to predstavljati problem?
Odgovorismo ti na drugoj temi :)