stiglo novo odbrojavanje bravo ja:-D:klap:
Printable View
stiglo novo odbrojavanje bravo ja:-D:klap:
Bravo :)
bravo Kalemice, ja sam prespavala tvoju molbu, al ne bih ti puno ni pomogla, Darii i meni su cure otvorile odbrojavanje ;)
Čestitam kalemica :-D bravo
je :-D nadam se da ju nisam prerano otvorila i da ce sa trudnočom biti sve u redu.
želim svim curama u mom odbrojavanju da postignu željeni cilj:-)
Kalemice, nema razloga da ne bude, think pink!
Ja od danas nikaj, nikakav filing niti bolovi...samo umor i mir...podosta me tesko iznervirati :)
Juhuuuuuu! Eto nam novog odbrojavanja! Cestitam i nadam se da ce sa trudnocom sve biti u redu!
:-D :-D
Nek ti je sretno,mirno i školski do kraja!
:-D super, novo odbrojavanje, brzo je bilo, nadamo se da će se uskoro otvoriti novo :) a tebi zelim školsku i sretnu trudnću, enjoy :klap:
hvala cure na lijepim željama :-D
esperansa, kad vec spominjes novo odbrojavanje, vidim da si u ljubicicama, pa me zanima, kad piskis na test? :)
kalemica čestitam!!!
Joj Yummy ne vjerujem da cu uopće piškiti test, već me stomak boli kao da ću svaki čas procuriti :cry: ciklus mi se skroz poremetio, obično trajao najkraće 30 dana a zadnji put mi M došla na 23 DC...tako da ne znam šta me očekuje, uglavnom sam tužna i svaki mi put teže pada jer se trudimo već 1,5god...
Aaaaa imamo novo odbrojavanje, super.
Klemice još jednom čestitam i nek trudnoća bude pravo blaženo stanje.
Jos jednom cestitke i skolsku trudnocu zelim!!!!
dobro jutro evo kavica :coffee: ja se digla rano idem dosađivati ginekologu mozda danas ipak nekaj vidi beta bi trebala biti oko 900 pa se nadam makar da nesto vidi u maternici jel necu mirno izdrzati vikend... grozno je ovo čekanje :-)
jutro Kalemice, opusti se zeno :):)
jutrooo :-)
Pošteno ste me zbunile jer sam vas tražila na staroj temi :lol:
Za mene dupla doza :coffee: jer još nisam izgleda budna kak spada
Ljubičice..kad pišate, imate li kakvih simptoma?
Jutro! Kalemica cestitkeee, uzivaj u svojoj mrvici..bit ce sve super!
Ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kalemica čestitam na odbrojavanju, želim ti školsku trudnocu i nadam se da ce ubrzo biti otvoreno novo-zato ljubicice ~~~~~~~~~~~ naprijed po plusice
Jutrooooo :)
Ja nikakvih osim sto sam veca spavalica i jos zastopana svako jutro i prek dana curi nos. Bas bi rekla da ovaj mjesec ni (.)(.) nisu odreagirale, obicno su primjetno vece nakon O. Samo su bolovi bili neobicni od prije par dana.
A kad pogledam vrijeme i nisu bili tako neobicni...
Eh da..i mokri snovi lol
Kris jel se testic blizi ?
Zakaj?pa imam manje simptoma nego prosli mj...
Kalemica cestitam :-D :-D :-D kako je proslo kod ginekologa?
cure evo mene od ginekologa vidli smo samo gestacijsku vrecicu beta je premala da bi vidli plod, nigdje nije vidio da se radi o vanmaterničnoj trudnoči,:-D inace je sve uredu presretna sam :klap:
e da i trudna sam po njihovom računanju 5tjedana +3 dana:-D:-D:-D
Kalemice cestitam na T, nek bude skolska i naravno dosadna da mozes uzivati u njoj...
I jos malo za ljubicice ~~~~~~~~~~~~~~~~
kalemie, čestitke i od mene!!
jel imao tko kada ovulacijsko krvarenje? meni traje već 3 dana, odmah nakon ovulacije je počelo...
jel se trebam brinuti?
Krvarenje ili spotting??Mislim da svako krvarenje mimo ciklusa treba chekirati...
i spotting je krvarenje, samo sto ga ima malo, u kapljicama.
kudri ja sam zadnja 3 ciklusa imala ovulacijsko krvarenje, znam da je bilo ovulacijsko jer je nastupalo bas u vrijeme O a i doktor mi je zadnji put tako rekao, kao nije ništa strašno, dešava se ženama koje imaju jaće O i kod kojih je folikul veći i deblji...mene je zadnji put puno boljelo pa sam i u hitnoj završila a taj ciklus je M puno ranije stigla :( ovaj ciklus nema krvarenja, pila sam puno sok od cikle i ananasa i uzimala C vitamin.
bubekica a šta nagovještava spoting i kada se dešava? kako ga razlikovati od ovulacijskog krvarenje ili eventualno implantacijskog? LP
Kudri ja sam imala prošli ciklus, odnosno ne znam jel bilo ovulacijsko ali je trajalo od cca 11dc pa se spojilo sa spotingom prije m pa s mengom, ali to mi je pio prvi ciklus poslije stimuliranog pa su mi se hormoni zbrćkali.
A gdje nam je Žuži danas?
Kudri ja sam imala prošli ciklus, odnosno ne znam jel bilo ovulacijsko ali je trajalo od cca 11dc pa se spojilo sa spotingom prije m pa s mengom, ali to mi je pio prvi ciklus poslije stimuliranog pa su mi se hormoni zbrćkali.
A gdje nam je Žuži danas?
Žuži jesi li išla na eeg?
postoji milijun razloga za spotting, od ovulacije, hormonalnog disbalansa, ciste do niskog progesterona... itd... spotting je lagano, na hrvatskom tockasto krvarenje (bude par kapljica, ne curi kao menstruacija). a smedjarenje - svaka krv postane smedja stajanjem na zraku - vrlo brzo.
Evo me MAMI,jesam obavila sam snimanje i nalaz za tj. dana.
Sory kaj čekate listu tolko dugo,laptop mi je bil na make overu,čekam ga cijeli dan i evo sad je došel al u gorem stanju nego je otišel :-(
Pa bi lijepo prosila neku dobru dušicu,ako bi htjela objaviti današnju listu.Pridi pliz.
drage moje, podrzite Tjedan borbe protiv neplodnosti, vise na linku
http://forum.roda.hr/threads/84150-T...nosti-donacije
lista za 07.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vikki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivchica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreca_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Taman sam krenula lijepiti:lol:
Ja pisham sutra ujutro, testic je spreman...