gdje kupiti fonue-naravno padelu....
....a i recepti su dobrodošli!!!!!
Printable View
gdje kupiti fonue-naravno padelu....
....a i recepti su dobrodošli!!!!!
up!
ima u merkuru, ali su skupi
Ne znam jel imate vi u Zagrebu dućan Home Sweet Home? U ST imamo 2-3 ta dućana, i tamo ima jako lijepi i kvalitetni fondue.
koliko skupi Apri?Ovdje kostaju nesto vise od 3€,a moja sveki kaze da su u Svicarskoj oko 7-8 franaka
:) Daniela ja nisam iz Zagreba!
sandra 3 eura,pa šta su za jednokratnu upotrebu???? :/
mozda u second-hand shopu... iako smo i mi nas cachlon kupili rabljeni u second-handu za 15 chf...Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
novi u ducanima su isto jako skupi (ne sjecam se tocno cijene)...
inace u hrv.sam znala imrovizirati sa obicnim loncem a poslije na stolu napravila postolje od debelih knjiga :oops: a ispod zapalila dvije cajne svijecice...
Lali,
Neznam koje dučane od slijedečih imate u Rijeci ali u Zgb fonia ima naslijedečim mjestima: Merkator (veliki centar) u Lesnini (onaj dio kraj ulaza koji prodaje sve i svašta ) Kika (u prizemlju ). Recepti sve šta ti padne napamet. Npr. Ja ti u veliku zdjelu stavim ulje koje zgrijem dobro na šparetu i onda ga preselim na plamenik (jer inače predugo traje dok postane vruće) U one male zdjelice okolo stavim: pileće bjelo meso sitno narezano i posoljeno, šampinjone, špek, sir na kockice, jaja, prezlu, naribani krompir... I onda si svako bira sam šta hoće pikati i peći. Meso, sir i gljive se mogu pohati...Sve ti je stvar mašte. Naravno uz sve možeš sprmiti razne umake (tartar, curry... ) i također poslužiti. Fondi je super za društvo svi lijepo sjednete pričate i grickate 8) MM i meni je to ritual npr. za Noć vještica ili Valentinovo. Upalimo svječice i uživamo.
Sorry cjena nekih prosječne kvalitete je između 300-500kn Naravno da ima i skupljih ...
ovo 7-8-franaka mi se čini premalo.
možda ona misli na onu gotovu fondue smjesu u vrećici, a ne na posudu.
pišem smjesu jer oni u vrećici imaju sir,začineni sir ali i čokoladu
jao sad se :oops: ja sam rekla cijenu za fondue,a ne za posudu,tako je to kad citam brzo :oops: X10000Citiraj:
lali prvotno napisa
ovaj koji sam ja gledala u Merkuru, bio je, čini mi se osamstotinjak kuna.
Mi smo svojevremeno platili 100DEM, onaj pravi, bakreni... i nikada ga nismo koristili!
sandra, :)
Mi imamo nekakav keramički već duuugo isto iz švicarske i super mi je. Kupila bih još jednu posudu, ali sve koje sam vidjela su one čelične (ili metalne ili od već nečeg takvog). Skuhaj cvjetaču i umači u običan sirni fondu. A u sirni ja obično dodam malo kirscha i bijeli luk. Njam.